Om3rDoruk Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 671 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2016 #11 Burakkurt dedi: Anladim sadece ekran kartı kötü onu değistircem birde anakartın ethernet ve ses çıkışları çalışmıyor sıkıntı olur mu Birde güc kaynaginin patlama riski olur mu gtx 950 takinca Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
Burakkurt dedi: Anladim sadece ekran kartı kötü onu değistircem birde anakartın ethernet ve ses çıkışları çalışmıyor sıkıntı olur mu Birde güc kaynaginin patlama riski olur mu gtx 950 takinca Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
Burakkurt Kilopat Katılım 23 Ekim 2015 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2016 #12 Tamam ama guvenmiyorum ve korkuyorum kaldirmaz diye Silinen üye dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... MSI RX 480 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı Bu nasıl bir kart gtx 950 den üstün herhalde ama sistemim kaldırır mı ? dar boğaz söz konusu olmaz değil mi
Tamam ama guvenmiyorum ve korkuyorum kaldirmaz diye Silinen üye dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... MSI RX 480 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı Bu nasıl bir kart gtx 950 den üstün herhalde ama sistemim kaldırır mı ? dar boğaz söz konusu olmaz değil mi
Om3rDoruk Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 671 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2016 #13 Burakkurt dedi: Tamam ama guvenmiyorum ve korkuyorum kaldirmaz diye MSI RX 480 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı Bu nasıl bir kart gtx 950 den üstün herhalde ama sistemim kaldırır mı ? dar boğaz söz konusu olmaz değil mi Genişletmek için tıkla... Tabi ki daha iyi darboğaz olacağını sanmıyorum işlemcin o kadarda düşük değil. Fakat bunu değil de özel soğutmalı modelini alırsan daha iyi olur
Burakkurt dedi: Tamam ama guvenmiyorum ve korkuyorum kaldirmaz diye MSI RX 480 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı Bu nasıl bir kart gtx 950 den üstün herhalde ama sistemim kaldırır mı ? dar boğaz söz konusu olmaz değil mi Genişletmek için tıkla... Tabi ki daha iyi darboğaz olacağını sanmıyorum işlemcin o kadarda düşük değil. Fakat bunu değil de özel soğutmalı modelini alırsan daha iyi olur
Burakkurt Kilopat Katılım 23 Ekim 2015 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2016 #14 Tamam kardeşim şuan aklımda Gtx 950 veya 960 var bu sisteme guç kaynağını fazla zorlamak istemiyorum