GTX 950 için güç kaynağı önerisi

Makaleler
6
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımda bir sistem var ve anlık kasma gibi sorunlar yaşıyor ve sorunun güç kaynağından olduğunu düşünüyoruz sistem özellikleri ise şu:
İ5 4460
12 GB RAM 1600 MHZ
GTX 950
Sistemdeki güç kaynağı 230 W. Bize fazla düşük geldi bu yüzden güç yetmediği zamanlarda kasma gibi sorunlar yaşadığını düşünüyoruz hemen hemen her oyunda patlama gibi durumlarda kasma çok yoğun oluyor. Bir çok şey denedik çözemedik ama biz de maliyeti fazla olmayacak şekilde buna uygun güç kaynağı önerisi var mı? Bütçe 220 lirayı aşmayacak şekilde. Teşekkürler.
@Oreki

FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC Aktif Power Supply Fiyatı

Ben bunu aldım tavsiye ederim.

12V kanalından 160W verdiğini varsayarsak zaten ekran kartı ve işlemci 159W tüketiyor. RAM'ler falan derken 210'u buluyor bile.

Verilen linkler için teşekkürler ancak arkadaşım almadan önce emin olmak istiyor. Sorun gerçekten güç kaynağında mı? Yetersiz mi sizce 230W o sisteme?
Tabiki de psu yetersiz kaldığı için sorun yaşıyorsunuz. Bu kart maksimum 103watt'a kadar güç çekebiliyor. Tabi daha bakmadım işlemciniz vs ne kadar güç çekiyor diye ama 230watt bir psu belli ki eski. Kesinlikle en az 500watt bir psu almalısın. 220₺ değilde 275₺'ye 80+ sertifikalı bir psu.
Gamepower GP-500 APFC 14cm 80+(BRONZ) 500W PSU Fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…