GTX 950 İçin Güç Kaynağı Tavsiyesi

Furkan Uz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar i5 6500 + GTX 950 alacağım. PSU olarak Aerocool KCAS 600w 80+ mi yoksa Cooler Master 600w APFC mi önerirsiniz? Pinli bağlantılardan anlamıyorum ancak hangisi daha mantıklı ve GTX 950'yi besleyecek pinli PCI kablosu var mıdır? Bunlar olmazsa başka bir 600w güç kaynagı veya upgradeleri hesaba katarak yetmez derseniz 700 - 750w uygun fiyatlı bir güç kaynağı da olabilir. Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
GTX 950 6 pinlik bir giriş kullanıyor. Galiba iki güç kaynağında da bu giriş mevcut. Ben olsam CM 600w alırdım. Verimliliği daha fazla.
cm 600.png

@InMyHell Hocam peki 600w yetecek midir? Maxwell'in güç tüketiminin Kepler'e göre daha az olduğunu biliyoruz. Ancak sanırım GTX 950 960'dan fazla güç tüketiyor.

Veyahut ayrıca almak yerine CM K350'de alabilirim. Ayrıca güç kaynağı alırsam kasam Zalman Z3 Plus olacak.

Şimdi baktımda Nvidia'nın sitesinde GTX 950'nin minimum 350 Watt PSU istediğini yazıyor. 500 Watt'lık bir PSU işinizi görecektir. Bu kasaya bakabilirsiniz. Eğer Zalman Z3+ ile ayrıca güç kaynağı kullanmak istersen @CatchFire in önerdiği güç kaynağını alabilirsiniz.

Arkadaşlar tercih ettiğim anakart msi h110m. mATX bir anakart. Sanırım mid tower kasalara oluyor. Şuan aklımda CM 600w APFC var. Herkese teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı