H Hugraskan Hectopat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, Yeni bir sistem topluyorum ve alacağım ekran kartı modeli ise Msi GTX950 MSI GTX950 GAMING 2G GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı Bu ekran kartının HDMI ve DVI bağlantısı var fakat benim monitörüm VGA girişli. Rain Hdmi To Vga Dönüştürücü Kablo 1.5 Metre GittiGidiyor'da 226721572 Böyle bir kablo alsam görüntü gelir mi ? Görüntüde gecikme olur mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2016
Merhaba arkadaşlar, Yeni bir sistem topluyorum ve alacağım ekran kartı modeli ise Msi GTX950 MSI GTX950 GAMING 2G GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı Bu ekran kartının HDMI ve DVI bağlantısı var fakat benim monitörüm VGA girişli. Rain Hdmi To Vga Dönüştürücü Kablo 1.5 Metre GittiGidiyor'da 226721572 Böyle bir kablo alsam görüntü gelir mi ? Görüntüde gecikme olur mu ?
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 5 Temmuz 2016 #2 Dijital görüntüyü analog görüntüye çeviriyorsun. Gecikme olur mu bilmem ama HDMI kadar iyi kalite alamazsın. LG-D320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dijital görüntüyü analog görüntüye çeviriyorsun. Gecikme olur mu bilmem ama HDMI kadar iyi kalite alamazsın. LG-D320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 6 Temmuz 2016 #3 İçinden DVI'dan VGA'ya çevirici çıkıyor. SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
H Hugraskan Hectopat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2016 #4 Jason Hudson dedi: İçinden DVI'dan VGA'ya çevirici çıkıyor. SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. Böyle bir çevirici çıkıyorsa satın alabilirim. ekmeğin altındaki etiket dedi: Dijital görüntüyü analog görüntüye çeviriyorsun. Gecikme olur mu bilmem ama HDMI kadar iyi kalite alamazsın. LG-D320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla... Şimdilik yeni bir monitör alana kadar kullanacağım. Zaten içinden DVI'dan VGA'ya çevirici çıkıyormuş. Teşekkür ederim vakit ayırıp cevap yazdığınız için.
Jason Hudson dedi: İçinden DVI'dan VGA'ya çevirici çıkıyor. SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. Böyle bir çevirici çıkıyorsa satın alabilirim. ekmeğin altındaki etiket dedi: Dijital görüntüyü analog görüntüye çeviriyorsun. Gecikme olur mu bilmem ama HDMI kadar iyi kalite alamazsın. LG-D320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla... Şimdilik yeni bir monitör alana kadar kullanacağım. Zaten içinden DVI'dan VGA'ya çevirici çıkıyormuş. Teşekkür ederim vakit ayırıp cevap yazdığınız için.