GTX 950 mi GTX 750Ti mı?

ForeverNooB

Hectopat
Daha fazla  
Ben şu an lise 2 yim. Sadece bu yaz ve seneye oyun oynayacağım. sizce bu 2 yıl için gtx 950 çok mu fazla gelicek yoksa 750 ti beni idare eder mi? GTX 950 640 TL.
GTX 750Ti 498 TL.
oynayacağım oyunlarda farcry 4 battlefield 4 h1z1 watch dogs counter strike global offensive GTA 5 gibi oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 950 daha yeni bir karttır ve daha iyidir. GTX 750 Ti bu oyunlar için yeterlidir, ancak bütçeniz müsaitse GTX 950 alabilirsiniz.

GTX 950 ye 640 tl vermek yerine 720tl ye rahatça 960 alınıyor. 980 gibi 950de parasının hakkını vermeyen bir ürün.

GTX950, GTX750 Ti dan daha performanslı bir karttır. Bunu Recep ve Ali abinin çektiği 2 tane test videosundan da anlayabilirsin. Eğer bütçen varsa almışken adam gibi bir tane almalısın ki ayarlardan kısmakla uğraşmamak için. GTX750 Ti'da kaplama kalitesini yükseğe alırsan çim kalitesini yüksek alamazsın gibi zorunluluklar var ve çim kalitesi dışında hepsini yükseğe alırsan 30fps civarı oluyor. 30FPS civarı dedim ama onda da bir ekran videosu çekmek istesen 20fps civarı oluyor.

Carlsberg e katılıyorum ne kadar yüksek fiyat o kadar kalite

Dx 12 gelmesiyle fps artışı olacağı söyleniyor eğer doğruysa uzun vadede gtx 950 daha mantıklı görünüyor.

Dx 12 gelmesiyle fps artışı olacağı söyleniyor eğer doğruysa uzun vadede gtx 950 daha mantıklı görünüyor.
Gelecekte çıkıcaklar oyunlarda olabilicek birşey dediğiniz olay. Mesela GTA 5'e DX12 gelse süper olucak ama olmayacak. Buyüzden GTA 6'yı bekleyeceğiz ki ozamana kadar da bu kartın ömrü kalır mı bilmem.

Gelecekte çıkıcaklar oyunlarda olabilicek birşey dediğiniz olay. Mesela GTA 5'e DX12 gelse süper olucak ama olmayacak. Buyüzden GTA 6'yı bekleyeceğiz ki ozamana kadar da bu kartın ömrü kalır mı bilmem.
O kadar uzakta olacağını sanmam çünkü batman arkham Knight'a ve Witcher 3 Wild hunt'a dx12 desteği gelecek dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…