GTX 950 Monitör tavsiyesi

Bütçenizi söylerseniz yardımcı olabilirim.

Aynı monitörü teknobiyotikten aldım, öneririm.
hocam kusura bakmayın forumda yeniyim ozel mesaj atma yok sanırım konuyla biraz alakasız olacak ama sormak istiyorum teknobiyotik guvenilir mi alısveriş yapan kişi sayısı çok az ama herkes yorum yapıyor sistem almak istiyorum 2. el gonderiyolar vs diyorlar yardımcı olur musun.

Ben monitörümü aldım şimdiye kadar hiç bir sorun bulamadım. Tertemiz normal kutusunda 2 günde geldi. Arkadaşımda sistemini tamamen oradan topluyor.

Ben monitörümü aldım şimdiye kadar hiç bir sorun bulamadım. Tertemiz normal kutusunda 2 günde geldi. Arkadaşımda sistemini tamamen oradan topluyor.
arkadaşınızın alışverişinden sonra da beni bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum teşekkür ederim.

Teknobiyotikten yaklaşık 1000TL'ye set dizdim ve başka firmalara yönelmenizi tavsiye ediyorum sebep olarak telefonlar açılmıyor, sitede canlı destekte 1 kere insan görmedim, mesaj bırakıyorsun dönmüyorlar, değişime giden ürün için bir dünya mailleştik enson kargoladık diyip kargo takip numarasını vermediler isterseniz veriyoruz diyorlar şaka gibi bir firma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…