GTX 950 Monitör tavsiyesi

Aynı monitörü teknobiyotikten aldım, öneririm.
hocam kusura bakmayın forumda yeniyim ozel mesaj atma yok sanırım konuyla biraz alakasız olacak ama sormak istiyorum teknobiyotik guvenilir mi alısveriş yapan kişi sayısı çok az ama herkes yorum yapıyor sistem almak istiyorum 2. el gonderiyolar vs diyorlar yardımcı olur musun.

hocam kusura bakmayın forumda yeniyim ozel mesaj atma yok sanırım konuyla biraz alakasız olacak ama sormak istiyorum teknobiyotik guvenilir mi alısveriş yapan kişi sayısı çok az ama herkes yorum yapıyor sistem almak istiyorum 2. el gonderiyolar vs diyorlar yardımcı olur musun.
Ben monitörümü aldım şimdiye kadar hiç bir sorun bulamadım. Tertemiz normal kutusunda 2 günde geldi. Arkadaşımda sistemini tamamen oradan topluyor.

Teknobiyotikten yaklaşık 1000TL'ye set dizdim ve başka firmalara yönelmenizi tavsiye ediyorum sebep olarak telefonlar açılmıyor, sitede canlı destekte 1 kere insan görmedim, mesaj bırakıyorsun dönmüyorlar, değişime giden ürün için bir dünya mailleştik enson kargoladık diyip kargo takip numarasını vermediler isterseniz veriyoruz diyorlar şaka gibi bir firma.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı