GTX 950 Overlock Değerleri

Natsu

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartıma overclock yapmak istiyorum. Değerleri ne kadar artıracağım yardımcı olur musunuz? @BilgisayarKurdu hocam yardımınızı bekliyorum. Şu ana kadar gerektiği zamanlarda +180 MHz çekirdek ve +500 MHz bellek frekansıyla kullanıyordum önceden furmark testinde sorun çıkarmıyordu şuan furmark testinde hata veriyor o yüzden değerleri değiştirmem gerekiyor sanırım.

@er36po

Bellekleri daha fazla ellemeyin derim. Bellekler GPU' ya göre OC konusunda daha hassaslar. GPU clock ayarını +10-20 şeklinde giderek yapabilirsiniz. Her arttırdığınızda stres teste sokun kartı bu şekilde giderseniz sorun yaşamazsınız. Güç limiti ayarınıda sona çekebilirsiniz.

Bence de fazla değerle oynamayın. Zaten güçsüz bir kart değil. Şahsen ben de başta denedim fakat ısınma sıkıntısı v.b çıktı. Kendi o.c yada gaming profilini kullanıyorum çoğu oyunda yetiyor artıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı