L Lucid006 Zeptopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #1 GTX 950. Ryzen 5 2600. Mortar Max anakart. 1TB Seagate HDD. 500W Power. 8 GB RAM. Sistem özelliklerim bunlar oyunlarda vs. hiçbir FPS sorunu olmamasına rağmen arayüzde açılışta vs inanılmaz yavaş sebebi nedir?
GTX 950. Ryzen 5 2600. Mortar Max anakart. 1TB Seagate HDD. 500W Power. 8 GB RAM. Sistem özelliklerim bunlar oyunlarda vs. hiçbir FPS sorunu olmamasına rağmen arayüzde açılışta vs inanılmaz yavaş sebebi nedir?
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.235 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 24 Mart 2023 #2 HDD kaynaklı olacağını düşünüyorum. İmkanınız var ise SSD almanızı tavsiye ederim.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.262 Çözümler 86 24 Mart 2023 #3 HDD kullandığından olmasın.
Murat Çelebi Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri DDR 4 8 GB RAM,NVİDİA MX230 EKRAN KARTI,İNTEL CORE İ5 1035G1 CPU Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikerliği 24 Mart 2023 #4 Dostum HDD diyorsun tabii ki yavaş olur hem de önemli verin varsa HDD kesinlikle çok sıkıntı SSD geçmeni öneririm.
Dostum HDD diyorsun tabii ki yavaş olur hem de önemli verin varsa HDD kesinlikle çok sıkıntı SSD geçmeni öneririm.
L Lucid006 Zeptopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #5 ssd olmadığı icin arayüzün yavaş olduğunu biliyorum fakat anormal bir yavaşlık bu o yüzden bilmediğim başka bir şey vardır diye sormak istedim. Murat Çelebi dedi: Dostum HDD diyorsun tabii ki yavaş olur hem de önemli verin varsa HDD kesinlikle çok sıkıntı SSD geçmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... ssd olmadığı icin arayüzün yavaş olduğunu biliyorum fakat anormal bir yavaşlık bu o yüzden bilmediğim başka bir şey vardır diye sormak istedim Murat Çelebi dedi: Dostum HDD diyorsun tabii ki yavaş olur hem de önemli verin varsa HDD kesinlikle çok sıkıntı SSD geçmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... ssd olmadığı icin arayüzün yavaş olduğunu biliyorum fakat anormal bir yavaşlık bu o yüzden bilmediğim başka bir şey vardır diye sormak istedim Bahacprz dedi: HDD kaynaklı olacağını düşünüyorum. İmkanınız var ise SSD almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... 240 gb marka model önerir misin bir an önce alayım.
ssd olmadığı icin arayüzün yavaş olduğunu biliyorum fakat anormal bir yavaşlık bu o yüzden bilmediğim başka bir şey vardır diye sormak istedim. Murat Çelebi dedi: Dostum HDD diyorsun tabii ki yavaş olur hem de önemli verin varsa HDD kesinlikle çok sıkıntı SSD geçmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... ssd olmadığı icin arayüzün yavaş olduğunu biliyorum fakat anormal bir yavaşlık bu o yüzden bilmediğim başka bir şey vardır diye sormak istedim Murat Çelebi dedi: Dostum HDD diyorsun tabii ki yavaş olur hem de önemli verin varsa HDD kesinlikle çok sıkıntı SSD geçmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... ssd olmadığı icin arayüzün yavaş olduğunu biliyorum fakat anormal bir yavaşlık bu o yüzden bilmediğim başka bir şey vardır diye sormak istedim Bahacprz dedi: HDD kaynaklı olacağını düşünüyorum. İmkanınız var ise SSD almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... 240 gb marka model önerir misin bir an önce alayım.
Murat Çelebi Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri DDR 4 8 GB RAM,NVİDİA MX230 EKRAN KARTI,İNTEL CORE İ5 1035G1 CPU Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikerliği 24 Mart 2023 #6 Lucid006 dedi: SSD olmadığı icin arayüzün yavaş olduğunu biliyorum fakat anormal bir yavaşlık bu o yüzden bilmediğim başka bir şey vardır diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Vallahi bir ara dükkanda can sıkıntısından kenarda duran hurda parçalardan kasa toplamıştım HDD'li kafayı yemiştim anormal olduğunu düşünmüyorum o yavaşlığın. Lucid006 dedi: Aşka bir şey vardır diye sormak istedim. 240 GB marka model önerir misin bir an önce alayım. Genişletmek için tıkla... Samsung 250 GB 870 EVOKingston 240 GB HyperX Fury 3D
Lucid006 dedi: SSD olmadığı icin arayüzün yavaş olduğunu biliyorum fakat anormal bir yavaşlık bu o yüzden bilmediğim başka bir şey vardır diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Vallahi bir ara dükkanda can sıkıntısından kenarda duran hurda parçalardan kasa toplamıştım HDD'li kafayı yemiştim anormal olduğunu düşünmüyorum o yavaşlığın. Lucid006 dedi: Aşka bir şey vardır diye sormak istedim. 240 GB marka model önerir misin bir an önce alayım. Genişletmek için tıkla... Samsung 250 GB 870 EVOKingston 240 GB HyperX Fury 3D
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 24 Mart 2023 #7 Lucid006 dedi: GTX 950. Ryzen 5 2600. Mortar Max anakart. 1TB Seagate HDD. 500W Power. 8 GB RAM. Sistem özelliklerim bunlar oyunlarda vs. hiçbir FPS sorunu olmamasına rağmen arayüzde açılışta vs inanılmaz yavaş sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ssd alın
Lucid006 dedi: GTX 950. Ryzen 5 2600. Mortar Max anakart. 1TB Seagate HDD. 500W Power. 8 GB RAM. Sistem özelliklerim bunlar oyunlarda vs. hiçbir FPS sorunu olmamasına rağmen arayüzde açılışta vs inanılmaz yavaş sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ssd alın
T takemybreath Decapat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 343 Çözümler 1 24 Mart 2023 #8 Hdd ile gta 5 oynarken drop girerdi. Ssdye geçtim drop yemedim. Ayrıca 2 3 dakikada yüklenen oyun şimdi 10 20 saniye arasında açılıyor. Ssd candır ya.
Hdd ile gta 5 oynarken drop girerdi. Ssdye geçtim drop yemedim. Ayrıca 2 3 dakikada yüklenen oyun şimdi 10 20 saniye arasında açılıyor. Ssd candır ya.
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #9 SSD kaynaklı ileride imkanınız olduğunda RAM'i 16 yapıp ekran kartını değişmenizi tavsiye ederim.