GTX 950 Sistem için PSU Önerisi

Merhaba halihazırda kullandığım sisteme 2. el ekran kartı olarak GTX 950 almaya karar verdim alacağım ürün; US $65.88 |Tahmini Teslimat Zamanı

Ancak kullandığım PSU 300W Nagas marka bir PSU.

Diğer bileşenlerim:
  • Intel Pentinium G3250
  • 4GB RAM
  • GT420
Nasıl bir PSU almalıyım, bu sisteme GTX 950 koyabilmem için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör 1600x900'den aşağıda bir çözünürlük değerine sahip ise değişen pek bir şey olmayacak.
Bütçeni ne kadar zorlayabilirsin onu söyle, gerekirse sistemi elden çıkartıp güzel bir şey toplarız.

Yine de PSU alacaksan 400W +80 bir PSU iş görür. Markası Frisby, Everese, Boost olmasın kafi.

Monitör 1600x900'den aşağıda bir çözünürlük değerine sahip ise değişen pek bir şey olmayacak.
Bütçeni ne kadar zorlayabilirsin onu söyle, gerekirse sistemi elden çıkartıp güzel bir şey toplarız.

Yine de PSU alacaksan 400W +80 bir PSU iş görür. Markası Frisby, Everese, Boost olmasın kafi.
1920x1080 çözünürlüklü bir monitor kullanmaktayım .
Bilen arkadaşlarımızın hepsi birşeyler yazsa benim için iyi olur ekran kartı hakkındaki düşünceleri dile getirebilirsiniz .

hocam ben de aynı ekran kartından düşünüyorum sistemim

Amd Phenom II X4 840 3.2GHZ
4Gb Ram (8gb a yükseltilecek)
Nvdia 9800GT 1gb 256 bit ddr3
Asus 400W psu

monitör olarak 1400x900 monitöre sahibim fakat full hd tv var ona bağlayıp çalıştırabilirim. Değişen pek bir şey olamayacak demişsiniz neden böyle dediniz gt420 ile gtx950 arasında dağlar kadar fazla fark var ben de geçiş yapsam işlemciden ötürü bir faydası olmayacak mı ? En azından 2 sene felan idare etsin istiyorum.

@taha_kilic İşlemci yetersiz kaldığı için ekran kartına yetişemiyor. Çözünürlük düşünce yük işlemciye bindiğinden işlemci de zaten güçsüz olduğundan ekran kartı tam kapasite çalışamıyor. O yüzden performans artışı alamıyorsun. Yalnız sendeki işlemcide sıkıntı yok konuyu açan kişinin farklı.

bana kalırsa şahsi fikrim, bütçen var ise 650w+ güç kaynağı al geç. Kafan rahat olsun en azından bir daha uprade yaparken hem zaman kaybı hem de kafan boş yere meşgul olmaz.
bana kalırsa şahsi fikrim, bütçen var ise 650w+ güç kaynağı al geç. Kafan rahat olsun en azından bir daha uprade yaparken hem zaman kaybı hem de kafan boş yere meşgul olmaz.
Şuan kullandığım sistemi tabir-i caiz ise Kanuni Sultan Suleyman bile kullandı diyeceğim şekilde eski sıkıldım şuan elime bu kartı sorunsuz kullanabilceğim ömrü minimum 3 yıl olan bir kart olursa 3 yıl sonra yeni pc alırım zaten sağolun :)

@taha_kilic İşlemci yetersiz kaldığı için ekran kartına yetişemiyor. Çözünürlük düşünce yük işlemciye bindiğinden işlemci de zaten güçsüz olduğundan ekran kartı tam kapasite çalışamıyor. O yüzden performans artışı alamıyorsun. Yalnız sendeki işlemcide sıkıntı yok konuyu açan kişinin farklı.

hocam bendeki işlemciyle gtx950 veya gtx 750 ti ı kullanabilir miyim sıkıntısız işlemcim biraz eski çünkü ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı