GTX 950 Sistem Oyun Performansı Sorunu

Wolf-

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim;
  • Amd A10-7870K İşlemci
  • Asus GTX 950 STRİX Ekran Kartı
  • A58M-K 2400 mhz (O.C) Anakart
  • 8gb 2100 mhz ram
  • Cooler Master G430 Black 500W Kasa
Arkadaşlar oyunlardan istediğim performansı alamıyorum sizce sebebi ne olabilir? Örn. watch dogs'ta ayarlar fullken 30 fps alıyorum kıstığımda gene aynı. Sahne en fazla 5-10 fps yükseliyor bu sistemle daha iyisi olması gerekir ama olmuyor sebebi ne olabilir?

Sistemim;
  • Amd A10-7870K İşlemci
  • Asus GTX 950 STRİX Ekran Kartı
  • A58M-K 2400 mhz (O.C) Anakart
  • 8gb 2100 mhz ram
  • Cooler Master G430 Black 500W Kasa
Arkadaşlar oyunlardan istediğim performansı alamıyorum sizce sebebi ne olabilir? Örn. watch dogs'ta ayarlar fullken 30 fps alıyorum kıstığımda gene aynı. Sahne en fazla 5-10 fps yükseliyor bu sistemle daha iyisi olması gerekir ama olmuyor sebebi ne olabilir?
Önce Bios ve daha sonra ekran kartı güncellemelerini yapın sorun tekrar ederse tekrardan belirtiniz !

GTX 950 ekran kartının çalıştığına emin misin? APU işlemciler ekran kartına sahiptir, o ekran kartı ile oynuyor olabilirsin. Ayrıca Windows 10 64 bit kur, BIOS güncelle, ekran kartı sürücüsünü güncelle.

Arkadaşlar bilgisayarımda her şeye ayrıntılı baktım bios güncellemesi yaptım fakat bir sonuç alamadım uzman bir araştırmaya göre ana kartım ilk seri ve eski oldıuğundan dar boğaz sebebiyeti verebilirmiş bu nedenle asus a88x-gaming ana kart almaya karar verdim fiyat yüksek ama alternatif bi seçim önermek isteyen olursa dinlerim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı