GTX 950 sistem toplama

PC Topladım Sizce İyimi ?

• Bu sistem iyi işlemci ve ekran kartı sıkıntı çıkarmaz

Oy: 1 100,0%
  • r7 370 takarsan daha iyi olur

• Technopatın sistemini topla

• Oy verenlerin toplamı
    1

ethemozlu

Hectopat
Daha fazla  
Beyler ben böyle bi sistem topladım Screenshot bu sistemde bi uyumsuzluk var mı, AMD ve GTX 950 uyumlu bir biçimde çalışır mı (sıkıntı olur mu), bu ekran kartı bu kasaya uyar mı ve anakarta takılır mı, RAM'ler anakarta takılır mı? Ayrıca GTX 950 mi alayım yoksa R7 370 mi? Son olarkta bu iyi değilse direk technopat'ın 2500 TL'lik sistemini toplayayım ?
Aşırı fazla soru sordum ama neyse :D
Cevaplarsanız çok iyi olur teşekkürler.
(NOT):SSD'yi sonra alıcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye AMD işlemci almak mantıklı değil.
Bu sistemi kendimde almayı düşünüyorum, bütçeyi 200 TL aşıyıyor. Aşamam derseniz RAM'i 8 GB yapıp, SSD'yi sonradan alabilirsiniz.
Screenshot_2016-05-16-23-04-11.png
2500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat
Buradaki sisteme optik sürücü ve monitör ekledim sadece.

O bütçeye AMD işlemci almak mantıklı değil.
Bu sistemi kendimde almayı düşünüyorum, bütçeyi 200 TL aşıyıyor. Aşamam derseniz RAM'i 8 GB yapıp, SSD'yi sonradan alabilirsiniz.
Eki Görüntüle 160930
2500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat
Buradaki sisteme optik sürücü ve monitör ekledim sadece.
bak şuan sistemi böyle yaptım Screenshot
senin ram lerin 16 gb ama ddr 3 ve 1600 mhz benimkilerse 8 gb ddr4 2133 mhz sence hangisi daha iyi ayrıca şuan attığım resimdeki sistem de uyumsuzluk sorunu olurmu ve 500 watt yeterlimi bunuda söylerseniz çok mutlu olurum :) monitör nasıl sizce ? çok soru sordum yine :D
cevapladığınız için teşekkürler :)

Vatanda full hd seç asusun ekranı seç önerim bu ikinci olarak sinerjiden daha ucuza toplayabilirsin bana da burdan önerdiler memnun olanlar var

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı