GTX 950 sistemde görüntü gelmiyor

zValeria

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar.

Sistemimde anakart işlemci pini bozulduğu için eski bilgisayarıma geçtim ve GTX 950 ekran kartını taktığımda görüntü gelmediğini fark ettim. Fakat diğer eski ekran kartını taktığımda görüntü geliyor, ekran kartında bir problem mi var?

Önceden bu sistemle aynı ekran kartı açılıyor idi.

İşlemci: İntel® core™2 Quad Q6600.

Anakart: ASUS ama modelini unuttum DDR2.

RAM: 4 GB.

PSU: 550W 80+ Bronze sertifikalı.

SSD: Sanddisk 240GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam öncelikle. Parçalarınızdan biri bozuk ya da uyuşmuyor büyük ihtimalle. Monitör de de bir sorun mevcut olabilir.

Merhaba hocam öncelikle. Parçalarınızdan biri bozuk ya da uyuşmuyor büyük ihtimalle. Monitör de de bir sorun mevcut olabilir.

Monitörde sorun yok eski ekran kartı ile bazı şeyleri yükledim fakat önceden açan bilgisayar şimdi açmıyor o ekran kartı ile RAM uyuşmazlığı olabilir mi?

Monitörde sorun yok eski ekran kartı ile bazı şeyleri yükledim fakat önceden açan bilgisayar şimdi açmıyor o ekran kartı ile RAM uyuşmazlığı olabilir mi?

Hocam düşük FPS aldıran bir RAM'dir kendisi MHz'si kaç acababa? Belki cidden RAM ile uyuşmamazlık olabilir.

Hocam düşük FPS aldıran bir RAM'dir kendisi MHz'si kaç acababa? Belki cidden RAM ile uyuşmamazlık olabilir.

Hocam 2 GB RAM tek slot olarak taktım yine aynı

Şöyle oluyor ekran kartını takıyor her şeyi işlemci fanı Turbo hızda dönüyor sonra kapatma tuşuna basıyorum direk kapanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…