Zaten bütçem 2500 TL i5 6402 almak için RAM'dan kısmama gerek yok. Dediğin gibi işlemciyi değiştirip yakın zaman içinde toplamayı düşünüyorum. Fakat bir sorum daha olacaktı. Vatan Bilgisyar'dan toplamayı istiyorum ama freedos olarak mı teslim ediliyor kasa?
Sen sen ol montajı Vatana yapma adam termal macun yerine işlemciye balgam atıyor. Her neyse Bana kalırsa İ5 almalısın 16Gb DDR4 ram sana fazla gelir onu yayıncılar ve Youtuber insanlar kullanıyor.
Sen sen ol montajı Vatana yapma adam termal macun yerine işlemciye balgam atıyor. Her neyse Bana kalırsa İ5 almalısın 16Gb DDR4 ram sana fazla gelir onu yayıncılar ve Youtuber insanlar kullanıyor.
Benim montaj ile ilgili bir bilgim yok yani kısaca ben kendim yapamam. Etrafımda yaptıracak kimsede yok. Sanırım Vatan Bilgisayar şubelerine göre değişiyor çalışanların kalitesi. Son olarakda bir soru sormak istiyorum. 16GB RAM banada fazla geldi. RAM'i 8GB kadar kısmak istiyorum bir önerin var mı?
Benim montaj ile ilgili bir bilgim yok yani kısaca ben kendim yapamam. Etrafımda yaptıracak kimsede yok. Sanırım Vatan Bilgisayar şubelerine göre değişiyor çalışanların kalitesi. Son olarakda bir soru sormak istiyorum. 16GB RAM banada fazla geldi. RAM'i 8GB kadar kısmak istiyorum bir önerin var mı?
Asus Strix-GTX960-DC2OC 4GB GDDR5 128Bit (STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5)
Sabit Disk
Western Digital Blue 1TB 64MB 7200Rpm (WD10EZEX)
Kasa
Deep Cool Smarter Kasa Siyah
Fan
Önde 12cm Mavi Ledli Fan
Arkada 12cm Fan
Güç Kaynağı
Zalman ZM500-LE 500W Güç Kaynağı
[TBODY]
[/TBODY]
Fiyatıda çok uygun geldi aslında. Acaba sinerji güvenilir mi? Aslında çevre birimlerede ihtiyacım vardı ama Vatan Bilgisayar fiyatlarına göre bütçem uymuyordu ama bu sitede hem güzel sistem hemde çevre birimleri tam benim bütçeme uygun. Tavsiye eder misiniz?
Tekrardan söylüyorum çok ağır oyunlar oynamak için toplamıyorum. H1Z1 ve DayZ gibi arada da CS Go tarzı oyunlar oynamak için almak istiyorum bilgisayarı.