GTX 950 Sisteme Kasa ve İşlemci Önerisi

Sen sen ol montajı Vatana yapma adam termal macun yerine işlemciye balgam atıyor. Her neyse Bana kalırsa İ5 almalısın 16Gb DDR4 ram sana fazla gelir onu yayıncılar ve Youtuber insanlar kullanıyor.

Sen sen ol montajı Vatana yapma adam termal macun yerine işlemciye balgam atıyor. Her neyse Bana kalırsa İ5 almalısın 16Gb DDR4 ram sana fazla gelir onu yayıncılar ve Youtuber insanlar kullanıyor.
Benim montaj ile ilgili bir bilgim yok yani kısaca ben kendim yapamam. Etrafımda yaptıracak kimsede yok. Sanırım Vatan Bilgisayar şubelerine göre değişiyor çalışanların kalitesi. Son olarakda bir soru sormak istiyorum. 16GB RAM banada fazla geldi. RAM'i 8GB kadar kısmak istiyorum bir önerin var mı?

Dediğim gibi 8GB (4x2) ddr4 ram ve İ5 6402P
Ayrıca anakart modelinin 2133mhz olması 2666mhz veya farklı bir ram takamazsın anlamına gelmez eğer 2666mhz ram alırsan tüm ramler anakarta göre çalışır yani 2133mhz' de çalışır.
Kingston 8GB (2x4GB) HyperX FURY Black Series DDR4 2666MHz CL15 1.2V XMP Ram
Intel Core i5 6402P Soket 1151 2.8GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci

Hocam eğer almadı iseniz anakartı h110m pro vd almanız daha iyi olur böylece ekran kartına veya işlemciye daha fazla para kalır

Hocam eğer almadı iseniz anakartı h110m pro vd almanız daha iyi olur böylece ekran kartına veya işlemciye daha fazla para kalır
Bayram sonu almayı düşünüyorum. Sizce şuanki sistem iyi mi? Hangi oyunlarda nasıl performans alırım? Birde dediğiniz ürünü inceliceğim.

Arkadaşlar sinerji bilgisayar sitesinde biraz göz gezdirdim. Hazır sistemlerde şöyle bir sistem buldum:

İşlemci
Intel Core i5-6400 Skylake 6M 2.70Ghz 1151
Anakart Asus H110M-D D4 2133Mhz mATX 1151
Bellek Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133Mhz CL14 (HX421C14FB/8)
Ekran Kartı Asus Strix-GTX960-DC2OC 4GB GDDR5 128Bit (STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5)
Sabit Disk Western Digital Blue 1TB 64MB 7200Rpm (WD10EZEX)
Kasa Deep Cool Smarter Kasa Siyah
Fan Önde 12cm Mavi Ledli Fan
Arkada 12cm Fan
Güç Kaynağı Zalman ZM500-LE 500W Güç Kaynağı
[TBODY] [/TBODY]
Fiyatıda çok uygun geldi aslında. Acaba sinerji güvenilir mi? Aslında çevre birimlerede ihtiyacım vardı ama Vatan Bilgisayar fiyatlarına göre bütçem uymuyordu ama bu sitede hem güzel sistem hemde çevre birimleri tam benim bütçeme uygun. Tavsiye eder misiniz?
Tekrardan söylüyorum çok ağır oyunlar oynamak için toplamıyorum. H1Z1 ve DayZ gibi arada da CS Go tarzı oyunlar oynamak için almak istiyorum bilgisayarı.

[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…