Selamlar, yıllardır kullandığım kasam artık çağın çok gerisinde kaldığı için yükseltmek istiyorum. Ekran kartı ve işlemci kesin değişecek ama maliyetten kısmak adına mümkünse SSD, kasa ve Power'ı korumak istiyorum. (anakart da değişecektir muhtemelen)
Kasa alacağım zaman çok araştırmıştım parçalara hakim sayılırdım ama zaman geçtikçe destek alacağım bir durumdayım bundan dolayı da önerilerinizi bekliyorum.
XPG PYLON, Bronz sertifikalı bir Güç Kaynağından fazlasını sunar. Yüksek verimli DC-DC dönüştürücüler ve 4 farklı watt seçeneğindeki sürekli güç, onu tüm kullanımlar için ideal bir PSU seçimi haline…
2015'te toplamıştım, aradan geçti 10 sene Aşırı oyun oynamadığım için arada arızadan kaynaklı anakart, power ve işlemci değişti yalnızca. FC 25'i falan hala açıyordu iş görüyordu ama yükseltme zamanı geldi.
Açıkçası yazdığım gibi olabiliyorsa anakart, kasa, SSD kalsın istiyorum. Sanırım 50-60 arası olur gibi bütçem.
60K'ya direkt hazır sistem olarak bunu al elindekileri de 2. elde satarsın. Sadece elindeki SSD'yi depolama için kullanırsın oyunlarını falan atarsın gerisini sat gitsin.
60K'ya direkt hazır sistem olarak bunu al elindekileri de 2. elde satarsın. Sadece elindeki SSD'yi depolama için kullanırsın oyunlarını falan atarsın gerisini sat gitsin.