Carfi Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 240 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Antrenör 23 Eylül 2018 #11 kadir34 dedi: Yardımcı olabilecek kimse yok mu ya? Genişletmek için tıkla... Aklıma hiçbir şey gelmiyor, garantisi varsa bir de şansınızı orada deneyin.
kadir34 dedi: Yardımcı olabilecek kimse yok mu ya? Genişletmek için tıkla... Aklıma hiçbir şey gelmiyor, garantisi varsa bir de şansınızı orada deneyin.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2018 #12 CS:GO daha çok işlemciye yüklenen bir oyun diye biliyorum. İşlemciden kaynaklı olabilir. Ayarlarınızı ve çözünürlüğü yükseltip deneyin.
CS:GO daha çok işlemciye yüklenen bir oyun diye biliyorum. İşlemciden kaynaklı olabilir. Ayarlarınızı ve çözünürlüğü yükseltip deneyin.
Carfi Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 240 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Antrenör 30 Eylül 2018 #13 Fatih Işık dedi: CS:GO daha çok işlemciye yüklenen bir oyun diye biliyorum. İşlemciden kaynaklı olabilir. Ayarlarınızı ve çözünürlüğü yükseltip deneyin. Genişletmek için tıkla... Ayarları en yükseğe alıyor ama çözüm değil.
Fatih Işık dedi: CS:GO daha çok işlemciye yüklenen bir oyun diye biliyorum. İşlemciden kaynaklı olabilir. Ayarlarınızı ve çözünürlüğü yükseltip deneyin. Genişletmek için tıkla... Ayarları en yükseğe alıyor ama çözüm değil.