fujura Hectopat Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #1 Merhabalar. Fotoğrafta oldugu gibi bir sistem toplamak istiyorum. Bu sistemin güç gereksiniminin tahmini gereksinimi ne kadar olur? Bir tahmininiz veya öneriniz varsa söyler misiniz
Merhabalar. Fotoğrafta oldugu gibi bir sistem toplamak istiyorum. Bu sistemin güç gereksiniminin tahmini gereksinimi ne kadar olur? Bir tahmininiz veya öneriniz varsa söyler misiniz
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #2 Sistem tamamen dengesiz olmuş yeni bir konu açıp bütçe belirtip beni etiketleyin yardımcı olalım.
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2016 #3 Bütçenizi belirtirseniz ya da olan bütçenize uygun sistem tavsiyelerine bakarsanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Buradan hesaplayabilirsiniz: Power Supply Calculator - The most accurate PC wattage calculator
Bütçenizi belirtirseniz ya da olan bütçenize uygun sistem tavsiyelerine bakarsanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Buradan hesaplayabilirsiniz: Power Supply Calculator - The most accurate PC wattage calculator
T thanazx Hectopat Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #4 işlemciyi x4 860k koyarsanız daha performanslı ve uygun olur.