A aerolipss Hectopat Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 158 26 Temmuz 2016 #1 Hepinize merhaba yakında bu sistemi alacağım Youtube' den oyunlardaki performansına bakıyorum ve gayet iyi fakat fazla da güvenemiyorum. Batman Arkham Knight, GTA V gibi oyunlarda kaç FPS alırım? Sistem bu: Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2016
Hepinize merhaba yakında bu sistemi alacağım Youtube' den oyunlardaki performansına bakıyorum ve gayet iyi fakat fazla da güvenemiyorum. Batman Arkham Knight, GTA V gibi oyunlarda kaç FPS alırım? Sistem bu:
alagros1 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2016 #2 İnternet ten bakabilirsiniz FPS değerlerine o fiyata birde AMD tarafına bak biraz daha performanslı kart bulabilirsiniz belki.
İnternet ten bakabilirsiniz FPS değerlerine o fiyata birde AMD tarafına bak biraz daha performanslı kart bulabilirsiniz belki.
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.065 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2016 #3 Hocam internette recep ve ali abi'nin hazırlamış olduğu 2500 liralık pc'de gta 5'i test ettiler. Kanalda bulabilirsin.
Hocam internette recep ve ali abi'nin hazırlamış olduğu 2500 liralık pc'de gta 5'i test ettiler. Kanalda bulabilirsin.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2016 #4 İşlemcim darboğaz yapmasına rağmen bütün ayarlar High iken 1080P çözünürlükte GTA V oynarken 75 fps alıyorum. Son düzenleme: 26 Temmuz 2016
İşlemcim darboğaz yapmasına rağmen bütün ayarlar High iken 1080P çözünürlükte GTA V oynarken 75 fps alıyorum.
Son Anka Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2016 #5 Buradan sisteme Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan ise sistemin oyun testlerine ulaşabilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buradan sisteme Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan ise sistemin oyun testlerine ulaşabilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A aerolipss Hectopat Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 158 26 Temmuz 2016 #6 Çok teşekkürler yakında alacağım bu sistemi zaten oyunu oynarken ki amacım iyi grafik görmek değil eğlenmek tekrardan teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2016
Çok teşekkürler yakında alacağım bu sistemi zaten oyunu oynarken ki amacım iyi grafik görmek değil eğlenmek tekrardan teşekkürler.