Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #31 Umut0101knowsa dedi: Anlamadım 5-10 dakika boyunca bitsede tekrar mı başlatacağım yoksa 1 testin ne kadar sürdüğünü mü hesaplıycam? Genişletmek için tıkla... Tek seferlik 5-10 dakika. Fazla yapmayın. Umut0101knowsa dedi: Anlamadım 5-10 dakika boyunca bitsede tekrar mı başlatacağım yoksa 1 testin ne kadar sürdüğünü mü hesaplıycam? Genişletmek için tıkla... Ayrıca Razer DeathAdder V2 Mini Razer Oyuncu Mouse 8500DPI Redragon Modelleri & Fiyatları | Redragon Ürünleri | Morhipo Redragon modellerini size özel fırsatlarla online olarak hemen satın alın! Redragon ürünleri cazip indirimlerle Morhipo'da! www.morhipo.com
Umut0101knowsa dedi: Anlamadım 5-10 dakika boyunca bitsede tekrar mı başlatacağım yoksa 1 testin ne kadar sürdüğünü mü hesaplıycam? Genişletmek için tıkla... Tek seferlik 5-10 dakika. Fazla yapmayın. Umut0101knowsa dedi: Anlamadım 5-10 dakika boyunca bitsede tekrar mı başlatacağım yoksa 1 testin ne kadar sürdüğünü mü hesaplıycam? Genişletmek için tıkla... Ayrıca Razer DeathAdder V2 Mini Razer Oyuncu Mouse 8500DPI Redragon Modelleri & Fiyatları | Redragon Ürünleri | Morhipo Redragon modellerini size özel fırsatlarla online olarak hemen satın alın! Redragon ürünleri cazip indirimlerle Morhipo'da! www.morhipo.com
Umut0101knowsa Femtopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #32 Salsa dedi: Tek seferlik 5-10 dakika. Fazla yapmayın. Ayrıca Razer DeathAdder V2 Mini Razer Oyuncu Mouse 8500DPI Redragon Modelleri & Fiyatları | Redragon Ürünleri | Morhipo Redragon modellerini size özel fırsatlarla online olarak hemen satın alın! Redragon ürünleri cazip indirimlerle Morhipo'da! www.morhipo.com Genişletmek için tıkla... hocam 9 dakikadır devam ediyor
Salsa dedi: Tek seferlik 5-10 dakika. Fazla yapmayın. Ayrıca Razer DeathAdder V2 Mini Razer Oyuncu Mouse 8500DPI Redragon Modelleri & Fiyatları | Redragon Ürünleri | Morhipo Redragon modellerini size özel fırsatlarla online olarak hemen satın alın! Redragon ürünleri cazip indirimlerle Morhipo'da! www.morhipo.com Genişletmek için tıkla... hocam 9 dakikadır devam ediyor
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #33 Umut0101knowsa dedi: hocam 9 dakikadır devam ediyor Genişletmek için tıkla... Durdurabilirsiniz.
Umut0101knowsa Femtopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #34 Salsa dedi: Durdurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Durdurdum. Salsa dedi: Durdurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmadı başlatma ekranı var.
Salsa dedi: Durdurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Durdurdum. Salsa dedi: Durdurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmadı başlatma ekranı var.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #35 Umut0101knowsa dedi: Durdurdum. Hiçbir şey olmadı başlatma ekranı var. Genişletmek için tıkla... Bir şeyi yanlış yaptınız muhtemelen. Yine de ben kartta bir sorun olduğunu sanmıyorum. Kart ne kadar süredir elinizde?
Umut0101knowsa dedi: Durdurdum. Hiçbir şey olmadı başlatma ekranı var. Genişletmek için tıkla... Bir şeyi yanlış yaptınız muhtemelen. Yine de ben kartta bir sorun olduğunu sanmıyorum. Kart ne kadar süredir elinizde?
Umut0101knowsa Femtopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #36 Salsa dedi: Bir şeyi yanlış yaptınız muhtemelen. Yine de ben kartta bir sorun olduğunu sanmıyorum. Kart ne kadar süredir elinizde? Genişletmek için tıkla... 2020'nin ortasında bir bilgisayarcıdan toplama olarak aldık.
Salsa dedi: Bir şeyi yanlış yaptınız muhtemelen. Yine de ben kartta bir sorun olduğunu sanmıyorum. Kart ne kadar süredir elinizde? Genişletmek için tıkla... 2020'nin ortasında bir bilgisayarcıdan toplama olarak aldık.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #37 Umut0101knowsa dedi: 2020'nin ortasında bir bilgisayarcıdan toplama olarak aldık. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hiç yük altındayken kapandı mı? Ve bu PSU yüzünden miydi eğer kapandıysa?
Umut0101knowsa dedi: 2020'nin ortasında bir bilgisayarcıdan toplama olarak aldık. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hiç yük altındayken kapandı mı? Ve bu PSU yüzünden miydi eğer kapandıysa?
Umut0101knowsa Femtopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #38 Salsa dedi: Bilgisayar hiç yük altındayken kapandı mı? Ve bu PSU yüzünden miydi eğer kapandıysa? Genişletmek için tıkla... Bir ara bilgisayar açılıyor ekran gelmeden kapanıyordu RAM'a bastırınca açılıyordu.
Salsa dedi: Bilgisayar hiç yük altındayken kapandı mı? Ve bu PSU yüzünden miydi eğer kapandıysa? Genişletmek için tıkla... Bir ara bilgisayar açılıyor ekran gelmeden kapanıyordu RAM'a bastırınca açılıyordu.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #39 Umut0101knowsa dedi: Bir ara bilgisayar açılıyor ekran gelmeden kapanıyordu RAM'a bastırınca açılıyordu. Genişletmek için tıkla... O zaman kartta bir sorun yoktur.
Umut0101knowsa dedi: Bir ara bilgisayar açılıyor ekran gelmeden kapanıyordu RAM'a bastırınca açılıyordu. Genişletmek için tıkla... O zaman kartta bir sorun yoktur.
Umut0101knowsa Femtopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #40 Salsa dedi: O zaman kartta bir sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'unuz varsa verebilir misiniz? Salsa dedi: O zaman kartta bir sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Siz şu an bunları bana neden soruyorsunuz?
Salsa dedi: O zaman kartta bir sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'unuz varsa verebilir misiniz? Salsa dedi: O zaman kartta bir sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Siz şu an bunları bana neden soruyorsunuz?