Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #41 Umut0101knowsa dedi: Hocam Discord'unuz varsa verebilir misiniz? Siz şu an bunları bana neden soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kartta sorun var mı yok mu onu anlamaya çalışıyorum.
Umut0101knowsa dedi: Hocam Discord'unuz varsa verebilir misiniz? Siz şu an bunları bana neden soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kartta sorun var mı yok mu onu anlamaya çalışıyorum.
Umut0101knowsa Femtopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #42 Salsa dedi: Kartta sorun var mı yok mu onu anlamaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... İyi de hocam ne yapalım kartı konunun dışına çıktık ama.
Salsa dedi: Kartta sorun var mı yok mu onu anlamaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... İyi de hocam ne yapalım kartı konunun dışına çıktık ama.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #43 Umut0101knowsa dedi: İyi de hocam ne yapalım kartı konunun dışına çıktık ama. Genişletmek için tıkla... Kartta acil bir sorun yoksa ekran kartsız sistem yinelemesi yapılabilir, böylece ilerde daha ucuza alınabilir bir kart.
Umut0101knowsa dedi: İyi de hocam ne yapalım kartı konunun dışına çıktık ama. Genişletmek için tıkla... Kartta acil bir sorun yoksa ekran kartsız sistem yinelemesi yapılabilir, böylece ilerde daha ucuza alınabilir bir kart.
Umut0101knowsa Femtopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #44 Salsa dedi: Kartta acil bir sorun yoksa ekran kartsız sistem yinelemesi yapılabilir, böylece ileride daha ucuza alınabilir bir kart. Genişletmek için tıkla... Hmm tamamdır hocam Discord'unuz varsa verir misiniz? Oradan bir şey soracağım da.
Salsa dedi: Kartta acil bir sorun yoksa ekran kartsız sistem yinelemesi yapılabilir, böylece ileride daha ucuza alınabilir bir kart. Genişletmek için tıkla... Hmm tamamdır hocam Discord'unuz varsa verir misiniz? Oradan bir şey soracağım da.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #45 -
Umut0101knowsa Femtopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #46 Salsa dedi: Salsa#1938 Genişletmek için tıkla... Attım hocam istek.