GTX 950 ve Q8400 Darboğaz

Hocam benim kasada şuanda 250w lık bir psu var. Ama istersen fotoğrafını atabilirim. R7250 asus mu önerirsin msı mi?

Ekran kartı güzel. İşlemcinizle uyumlu çalışır. Siz bilgisayarınızdaki HDD, CD-DVD rom ve ek kartları belirtin ve PSU'nun resmini atın. Çalıştırıp çalıştırmayacağına bakalım

Pc'de Dvd sürücü yok. Birtane Hdd var. Psu'yuda 5 dk sonra çekip atarım.

Buyrun hocam

Belli ki PSU'nuz eski ve bilgisayarla beraber alınan bilinmedik marka PSU'lardan. Gösterdiği değere göre R7 250 yi çalıştırması gerek. Muhtemelen çalıştırır da. Fakat hiç riske girmek istemem derseniz R7 240 alabilirsiniz. Ama çalıştıracağını düşünüyorum.

Beyler bende size bişi sorcam msı b150m bazooka+intel core i5 6600k+ gtx960+ 8gb 2133 mhz ram sizce sistem nasıl 3500 tl butcem var fakat bende monitor kasa vs yok sizce sistem nasıl düzgün kullanımla kaç yıl göturur

Sorun da orada zaten. Ben mobil kulanıyorum ve nasıl konu açacağımı bilmiyorum bilen varsa söyleyebilir mi?

Peki o zaman. Siz gereken parçalarınızı söyleyin (Kasa, monitör, klavye vb...) ben yardımcı olayım. Fakat klavye ve fareniz varsa ekstra almamanızı öneririm.

Xeaster benim bütçem R7 250'den daha fazla daha iyi bir kart önerirmisiniz.

İntel core i5 6600k
Msı b150m bazooka
Kingston hyperx fury 2133mhz ram
Msı gtx 960 gaming 4g
Asus vx207ne monitor
Wd 1tb5400 rpm sata
Cooler master rck380 600w kasa
Crosair 60 gb ssd
Cooler master vortex 211q işlemci fanı
Sizce sistem nasıl olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…