GTX 950 vs GTX 1050TI

kliest

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Technopat ailesi, hemen konuya girmek istiyorum.Benim şuan GTX 950 ekran kartım var, bunu 1050 TI'a yükseltmem çok fark yaratır mı ? İşlemcim i3 6100, darboğaz olma ihtimali var mı ? Eğer alırsam 2 ekran kartını birlikte kullanmam ne kadar doğru olur ? Bide biraz konu dışına çıkıcak sorum var, 2 kartı birden kullanma derseniz elimdekini nereye satabilirim ? Bellek bilgim gerekli mi bilmiyorum ancak yazayım 2x4 GB ve 2666 MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 950 modelinden GTX 1050 Tİ modeline geçilmez. GTX 1050 Tİ biraz daha performanslı ama aradaki fark fazla değil. İ3 6100 bu iki kartla darboğaz yapmaz. İki ekran kartını da birlikte kullanamazsın. Kesinlikle ekran kartını bu modelle değiştirme, zarara girmiş olursun.

Merhabalar Technopat ailesi, hemen konuya girmek istiyorum.Benim şuan GTX 950 ekran kartım var, bunu 1050 TI'a yükseltmem çok fark yaratır mı ? İşlemcim i3 6100, darboğaz olma ihtimali var mı ? Eğer alırsam 2 ekran kartını birlikte kullanmam ne kadar doğru olur ? Bide biraz konu dışına çıkıcak sorum var, 2 kartı birden kullanma derseniz elimdekini nereye satabilirim ? Bellek bilgim gerekli mi bilmiyorum ancak yazayım 2x4 GB ve 2666 MHz.
Gtx 950 gibi bir karttan en düşük Rx470- Gtx1060 gibi bir karta geçiş yapmak fark oluşturur. 1050ti a geçiş yapmak sadece israf olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı