GTX 950M Arma 3 ve PUBG FPS Sorunu

unclast

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Haziran 2016' da HP Pavilion Gaming 15-K002NT aldım. Öncelikle konuya girmeden bilgisayarımın özelliklerini paylaşayım:

-Intel Core i7
-GeForce GTX 950M (4GB)
-16GB DDR3L RAM

Ekran kartı biraz düşük, biliyorum. Ama yeni nesil oyunları kasma olmadan en azından Medium-High düzeylerinde rahatlıkla açabiliyor. Fakat Arma 3 ve PUBG oyunlarına gelince iş değişiyor. Ultra ayarlarda FPS 15-20 civarı olurken, en düşük ayarlarda FPS' de bir değişim olmuyor. Lütfen bana bunun bilgisayardan değil, oyunlardan kaynaklı olduğunu söyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir şey ki low ayarlarda da FPS 20'nin üstüne çıkmıyor.

LG-D802TR cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Dediğim gibi o oyunu maalesef bu bilgisayarda oynayamazsınız.

Şöyle bir şey ki low ayarlarda da FPS 20'nin üstüne çıkmıyor.

LG-D802TR cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Tek çare oyunun optimizasyonunun düzelmesini beklemek. Belki aylar,belki yıllar.

Arma 3 ne yazık ki optimizasyon özürlü bir oyun. En harika sistemlerden birine de sahip olsanız 90+ kişilik sunucularda FPS 25'in üstüne çıkması mucize gibi olur.

Tavsiye daha az kalabalık sunucularda, görüş mesafesi ayarını en aza indirerek oynamanız. Tabi bu ayara ihtiyacınız yoksa.

Optimizasyon sıkıntısı oyunlar oynuyorsun, ama FPS çok düşük. GTX850M ile PUBG Low ayarlarda ortalama 30FPS alıyorum. Arma 3 te ise High ayar ortalama 50 FPS alıyorum üstelik +150 kişilik sunucuda. Arma 3 te sunucular arası FPS farkı yüksektir, oynadığın sunucunun makinesinin performansına göre FPS alırsın. PUBG ise İnternet üzerinden bir çok rehber mevcut FPS ile alakalı onları yapmayı dene.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı