Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2017 #11 aintgotnoname dedi: 7.0 çok fazla, oyun esnasında maksimum 3'e falan çıkmalı. İşlemcin zorlanıyor, arkada bir program çalıştırma oyundayken. Arkadaki bütün programları kapayıp oyna. Genişletmek için tıkla... İnterl turbo boost kullanıyorum ve görev yöneticisinden gereksiz seyleri kapatıyorum ama sorun devam ediyor önerin için sağol
aintgotnoname dedi: 7.0 çok fazla, oyun esnasında maksimum 3'e falan çıkmalı. İşlemcin zorlanıyor, arkada bir program çalıştırma oyundayken. Arkadaki bütün programları kapayıp oyna. Genişletmek için tıkla... İnterl turbo boost kullanıyorum ve görev yöneticisinden gereksiz seyleri kapatıyorum ama sorun devam ediyor önerin için sağol
1 129437 Megapat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 1.287 Çözümler 1 8 Nisan 2017 #12 PC'nizi etkileyen virüs var mı acaba? Bi taratın bilgisayarınız.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2017 #13 Tryisse'nin dediği doğru, bi de CS:GO oynarken bilgisayarın ısınıyor mu?
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2017 #14 rico dedi: Tryisse'nin dediği doğru, bi de CS:GO oynarken bilgisayarın ısınıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım ısınırsa hemen bilgisayarın üstünde bulunan fanları hızlandırma tusuna basıyorum yani cok ısınmıyor 129437 dedi: PC'nizi etkileyen virüs var mı acaba? Bi taratın bilgisayarınız. Genişletmek için tıkla... pc mi KasperSky İnternet Security ve Asc 10 pro ile koruyorum bir virüs yok
rico dedi: Tryisse'nin dediği doğru, bi de CS:GO oynarken bilgisayarın ısınıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım ısınırsa hemen bilgisayarın üstünde bulunan fanları hızlandırma tusuna basıyorum yani cok ısınmıyor 129437 dedi: PC'nizi etkileyen virüs var mı acaba? Bi taratın bilgisayarınız. Genişletmek için tıkla... pc mi KasperSky İnternet Security ve Asc 10 pro ile koruyorum bir virüs yok
A aintgotnoname Hectopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 672 15 Nisan 2017 #15 Temiz Windows 10 Creators Update kurulumu yap ve hiçbir virüs programı indirme. Sorunun büyük ihtimalle çözülecek.
Temiz Windows 10 Creators Update kurulumu yap ve hiçbir virüs programı indirme. Sorunun büyük ihtimalle çözülecek.
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2017 #16 aintgotnoname dedi: Temiz Windows 10 Creators Update kurulumu yap ve hiçbir virüs programı indirme. Sorunun büyük ihtimalle çözülecek. Genişletmek için tıkla... Yapınca ne oluyor format gibi biseymi bi bilgim yok o konuda
aintgotnoname dedi: Temiz Windows 10 Creators Update kurulumu yap ve hiçbir virüs programı indirme. Sorunun büyük ihtimalle çözülecek. Genişletmek için tıkla... Yapınca ne oluyor format gibi biseymi bi bilgim yok o konuda