GTX 950M Cyberpunk kaldırır mı?

Hurma Ağacı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce bu sistem Cyberpunk açar mı? Açsa bile Low ayarlarda oynasam kasar mı?

Hocam birazcık baktım da hem paralı hem parasız üyelik varmış ama parasız üyeliğin dezavantajları falan var mı? Varsa neler?

Hocam birazcık baktım da hem paralı hem parasız üyelik varmış ama parasız üyeliğin dezavantajları falan var mı? Varsa neler?
Parasız üyeliği kullanırsanız çok fazla sıra beklemeniz gerekir. 600 kişi kadar olması lazım. Bu da yaklaşık 4-5 saat civarı oluyor. Oyundan oyuna değişiyor.

Paralı üyelikte RTX destekli oyunlarda RTX açabiliyorsunuz. Control, Cyberpunk falan gibi. Ücretsizde bu yok.

Sonra paralı üyelikte sıra beklemiyorsunuz. Ücretsizde bekliyorsunuz ama.

Ücretsiz üyelikte 1 saat oynama süreniz var iken paralı üyelikte oynama süreniz çok daha fazla. Tam saatini hatırlamıyorum.
( Tabi yeniden sıra beklerseniz yine oyuna giriyorsunuz ücretsiz üyelikte. Oynama süreniz 1 saat yine )

Avrupa sunucularına bağlanırsan sıra beklemezsin aslında ben öyle yapıyorum oynaya bastğım an oyundayım.1 Saat oturum süreniz var bittikten sonra oyun kapanıyor ama hemen tekrar girebiliyorsunuz.

Avrupa sunucularına bağlanırsan sıra beklemezsin aslında ben öyle yapıyorum oynaya bastğım an oyundayım.1 Saat oturum süreniz var bittikten sonra oyun kapanıyor ama hemen tekrar girebiliyorsunuz.
Yakın zamanda Türkiye'den Avrupa'ya bağlanma kesilecek diye biliyorum.

TR sunucusunda çok sıra beklersin internetin iyiyse Avrupa'yı kullanabilirsin 1 saat içinde oturumun sonlanıyor yeniden sıra beklemen gerekiyor.

GTX 750 TI 2GB kullanarak bile 60 fps alabiliyorum. Biraz modding işleri ile uğraşmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…