Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilgisayarım bu özelliklere sahip:
GTX 950M ekran kartı, 8GB RAM ve Intel 7th gen i7 işlemcim var.
Biliyorum çok da iyi değil ama League of Legends oyununda bile 60 FPS alıyorum, bunu yükseltmek mümkün müdür?
Dikey senkronizasyon yani Vsync'yi kapatmanızı tavsiye etmem. Çünkü, eğer 60 FPS'de sabit ise, monitörünüz 60Hz'dir ve 60 FPS'den yukarısını göremezsiniz. Sistem boş yere elektrik harcar. Dikey senkronizasyonu açık tutabilirsiniz.
60 FPS üzerine çıkmaya gerek olduğunu düşünmüyorum ama istersen VSYNC özelliğini kapatabilirsin ayrıca LOL ayarlarından FPS limitleyiciyi de kapatabilirsin.
Öncelikle masaüstü sağ tıklayıp Nvidia denetim masasını aç. 3D ayarlarının yönetilmesi kısmından tercih edilen grafik işlemciyi "Yüksek Performanslı Nvidia" olarak ayarla. Böylece tüm oyunların Nvidia ile çalıştığına emin olalım. Daha sonra sırayla başlat-->ayarlar-->oyun tıkla. Açık olan kısmı kapalı yap ve altındaki iki kutunun da işaretliyse eğer işaretlerini kaldır. Oyuna girip FPS'yi 60'a sabitle. Dikey yenilemeyi de kapat. Monitörün 60 hertz olduğu için 60 FPS de alsan 500 FPS de alsan aynı hissedeceksin. 60'tan sonrası cihazının gereksiz yere ısınmasını sağlayacak.