Merhaba, dizüstü bilgisayarıma format attıktan sonra NVIDIA ekran kartının (GTX 950M) düzgün çalışmadığını fark ettim. Bazı programları ve NVIDIA denetim masasını açınca ekranda garip çizgiler ve noktalar oluşuyor. Aşağıdaki görsellerden görebilirsiniz.
DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da...
Kartınız muhtemelen arızalı ancak geçenlerde müşterimin aynı şekilde GTX950M ekran kartı vardı ve aynı sorunu yaşıyordu test ettiğimde 95 dereceleri gördüm termal macunlarını yeniledim Artics MX4 ile 65 derecelere kadar indi ve sorun düzeldi önceliğiniz bir termal macun değişimi değişmek olsun bir o şekilde deneyin umarım sizde o şekilde sorunu çözersiniz yoksa VRAM'ya da chipset soğuk lehime düşmüş ya da düşmek üzere.
DDU indirip sürücüyü sildim. Yeniden yükledim ancak değişen bir şey olmadı. @darktechbilişim'in dediği termal macunu sipariş ettim bakalım. Pek umudum yok gibi ama olur umarım. Teşekkürler herkese.
DDU indirip sürücüyü sildim. Yeniden yükledim ancak değişen bir şey olmadı. @darktechbilişim'in dediği termal macunu sipariş ettim bakalım. Pek umudum yok gibi ama olur umarım. Teşekkürler herkese.