GTX 950M laptopa RAM yükseltmesi yapılır mı?

cap

Femtopat
Daha fazla  
2018'de pek bilmeden 7500U'lu GTX 950M'li bir dizüstü bilgisayar aldım. Çok yakın bir fiyata 7300HQ GTX 1050'li bir bilgisayar alabilecekken. 8 GB 2133 MHz RAM var 1 kanal boş aynı nitelikte RAM alınır mı sizce? Piyasası da çok pahalı geldi, siz olsanız ne yapardınız?

8 GB RAM tek kanal ise 2. bir 8 GB RAM almak 3 4 kat bilgisayarı hızlandırir laptoplarda çok büyük etkendir bu çift kanal RAM'ler en büyük etkeni oyunlarda olur.

Aslında uzun seneler bu bilgisayarla devam etmek de istemiyorum ama bu ekonomik şartlarda mecbur gibi görünüyor.

Başlık yeniden düzenlenmiş yapılabileceğini ben de biliyorum ama yapmak ne kadar mantıklı. Ek olarak belirteyim oyun oynamıyorum şu an.

Son düzenleme:
2018'de pek bilmeden 7500U'lu GTX 950M'li bir dizüstü bilgisayar aldım. Çok yakın bir fiyata 7300HQ GTX 1050'li bir bilgisayar alabilecekken. 8 GB 2133 MHz RAM var 1 kanal boş aynı nitelikte RAM alınır mı sizce? Piyasası da çok pahalı geldi, siz olsanız ne yapardınız?
Hocam oyun oynamsınınızda rahatlatır sistemi. Bütçeniz varsa alın 500 yakın biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı