GTX 950M notebook soğutucu önerisi

Daha fazla  

Arkadaşlar laptobumun özellikleri bunlardır. Yaklaşık 2 ay önce aşırı ısınma sonucu ana kart zarar görmüş ve bende teknik servise verdim. Laptop döndüğünde oyun oynarken CPU Core 0 70, core 1 72 derecelerde rahatça oynarken son günlerde çekirdek ısıları 85'e dayandı. Soğutucu almayı düşünüyorum önerileriniz nedir ?(Bu arada laptop servisten döndüğünden beri sadece 1 oyun oynadım adı da Paladins onun dışında hiçbir oyun yok ayrıca sistemim oyunu Ultra High'da kaldırması gerekiyor ben Low'da oynadım)

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS'i arttırdıkça işlemciye binen yük artıyor. Sistemin Ultra'da oynatıyorsa neden düşük ayarlarda oynuyorsun? Ayarları düşüğe alınca işlemciye binen yükün azalacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. TX'in bol fanlı soğutucuları iyi iş yapıyor.

Bendede 6500u var i7 nin onun dışında her şey aynı. Pc yanıyor, 3-4 saat oynasan fanın havalandırmasının üstünde yumurta pişirirsin ama yinede bir şey olmuyor pc'ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…