Ben 1-2 ay önce PUBG aldım ve aldığım günden beri binaların patates gibi olma sorununu yasıyorum. Yere iniyorum ve ilk 1-2 dk binalar yüklenmiyor. Aklınıza gelebilecek her şeyi denedim, tüm videoları tek tek izledim ve kendi bildiğim her şeyi yaptım. Ama sorun devam ediyor, belki sizin bir tavsiyeniz olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim. (320 Saat oynamam var.)
Aynı sistemin 960M'lı versiyonu var bende. Lâkin böyle bir hata ile karşılaşmıyorum. İnternet hızından kaynaklı bir problem olduğunu görmüştüm bazı yerlerde, ne kadar doğru bilemiyorum.
GTX960 kullanıyorum aynı problem genelde bende de oluyor sebebini ben de merak ediyorum. 8GB ram var bu yüzden olma ihtimali var mı? Oyun sırasında ram kullanımım 7'yi geçebiliyor arada sırada.
Bu durum ekran kartınızla alakasızdır. Raminizin 16 olması bu durumu çözecektir. Fakat bütçe konusunda sıkıntınız varsa SSD alarak sorununuzu bir nebze de olsa giderebilirsiniz.
Bu durum ekran kartınızla alakasızdır. Raminizin 16 olması bu durumu çözecektir. Fakat bütçe konusunda sıkıntınız varsa SSD alarak sorununuzu bir nebze de olsa giderebilirsiniz.