GTX 950M sistemde yayın sırasında FPS düşer mi?

Thrian

Hectopat
Merhaba acaba Twitch yayını açarsam oyunlarda FPS düşer mi? Drop yer miyim? Sistemim: GTX 950M i7 4720HQ 12 GB RAM Kioxia SATA SSD 480 GB 555 yazma 540 okuma. ASUS X550jx.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum laptoptan yayın bayağı bir sıkıntı olur senin için. Soğutması iyi olmalı ve oynadığın oyuna bağlı. Ne yayını yapmayı düşüyorsun. LoL falan bir ihtimal yaparsın en düşük ayarlarda.

Yeni temizlettim bilgisayarı soğutması gayet iyi. Sadece işlemci 80 dereceler civarı oluyor zorlayan oyunlarda. Nternetim gayet iyi. LoL'ü şu an 150 FPS civarı açıyor en yüksekte o kadar düşürür mü?

Test yayını açabilirsin.
Test yayını açıp dene bir sıkıntı olmazsa normal yayınlar başlayabilirsin.
Burdan açabilirsin.

Dostum yanlış bilgilendirme yapmiyi. Sana yazdıktan sonra ben test yayını yaptım interneti ölçüyor sadece galiba. Aç bir LoL yayını at linki bakalım bir sıkıntı oluyor mu boş ver testi falan XD

Kesinlikle laptop soğutucusu almanız gerekiyor çünkü sizdebilirsiniz ki oyunda yarım saat sonra ısınma başlar ve yayın açık olunca daha da ısınır. LoL, MC gibi oyunlar oynayacaksanız uygun ama daha yüksek oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Var zaten de çok etkilemiyor.
Hatta ekle beraber girelim oyuna.

Hahaha LoL'e tekrar ısınıyim sonra bakarız leş oynarım 1 aydır oynamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…