GTX 950M stoppped working DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED

Mcu35

Centipat
Prepar3d v4 uçuş simulasyonu başlarken bu hatayı alıyorum.
bilgisayarım bozulmuştu tamire verdim tamirden geldikten sonra bu olay oldu ondan öncesinde
simulasyonu rahat bir şekilde oynıyabiliyordum. ama şimdi Nvidia gtx 950 stopped working DXGİ_ERROR_DEVİCE_REMOVED. hatasını alıyorum
ekran kartım güncel sürücüsü yüklü neden olduğunu bilmiyorum her şey güzel gözüküyor aygıt yöneticisinden baktığımda ekran kartım doğru ve düzgün bir şekilde çalışıyor yazıyor.
? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim

Sistem: ASUS X550J, i7420HQ, 8 GB RAM, 2 GB GTX 950M.

Son düzenleme:
DirectX function error diye bir hatayla sanırım dxgı error aynı sanırım diyorum Direct yüklü olmayabilir oyunun istedigi seviyede olmayabilir ya da ekran kartın yetmeyebilir ben FIFA 18 açtıgımda bana da aynısı oluyordu DirectX vardı ama ekran kartım yetmiyordu oyüzden FIFA 17 oynuyordum tamirden sonra DirectX yüklememiş olabilirsin veya silinmiş olabilir.

directX tekrardan yükledim ama sıkıntı galiba ekrankartında , dediğim gibi önceden bu sim açılıyordu yetersiz olma gibi durum olsa hiç acmazdı daha önceden fazla fazla yetiyordu aslında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…