GTX 950M sürücü nasıl güncellenir?

xonoux

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarı yeni formatladım ve temiz bir kurulum yapmak istiyorum. IObit, Driver Booster gibi uygulamaları kullanmak istemiyorum ama tek başıma bu işlemleri eksiksiz bir şekilde gerçekleştirecek kadar da bilgili değilim. Rica etsem bana yardımcı olur musunuz? Bilgisayarımda i7- 6700 var, ASUS X550VX. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bilgisayarı yeni formatladım ve temiz bir kurulum yapmak istiyorum. IObit, Driver Booster gibi uygulamaları kullanmak istemiyorum ama tek başıma bu işlemleri eksiksiz bir şekilde gerçekleştirecek kadar da bilgili değilim. Rica etsem bana yardımcı olur musunuz? Bilgisayarımda i7- 6700 var, ASUS X550VX. Şimdiden çok teşekkür ederim.

GeForce Experience üzerinden yapabilirsiniz.

NVIDIA güncellemesini yaptım fakat diğer güncellemelerini yapamadım hepsini nasıl denetleyebilirim? Mesela denetlemek için IObit indirdim ve orada oyun desteği için Microsoft Visual C++ sürücülerini gösteriyor. Bu uygulama olmasa böyle sürücüler olduğundan dahi haberim olmayacak. Bunun gibi sürücüleri bulmamda ve indirmemde yardımcı olabilir misiniz? Çünkü forumda gezdiğimdr el ile güncellememizi uygulamalara bulaşmamamızı söylemişlrr ama nasıl yapacağıma dair en ufak bir fikrim yok.

Advanced Driver Search official NVIDIA drivers Windows 11 için sürücü araması yaptım örneğin, NVIDIA'nın kendi sitesi.

Bu güncellemeleri uygulamasından yaptım fakat benim bahsetmeye çalıştığım ağ bağdaştırıcıları güncellemesi ve PCI aygıtı güncelleştirmesi gibi güncellemeleri nasıl yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı