FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 9 Temmuz 2022 #1 Ekran kartı: GTX 950M. RAM: 16 GB, 2 slot. İşlemci: i7-6700HQ Arkadaşlar genelde 55-60 FPS arasında oynarken bir anda 30-40'lara düşüyor ve bir daha düzelmiyor sizce normal mi? P.S: Ekran kartını %100 kullanıyor.
Ekran kartı: GTX 950M. RAM: 16 GB, 2 slot. İşlemci: i7-6700HQ Arkadaşlar genelde 55-60 FPS arasında oynarken bir anda 30-40'lara düşüyor ve bir daha düzelmiyor sizce normal mi? P.S: Ekran kartını %100 kullanıyor.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2022 #2 Ormanın içindeyken düşüyorsa normal hocam, sıcaklık değerlerine baktiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 9 Temmuz 2022 #3 Liberte Sergen dedi: Ormanın içindeyken düşüyorsa normal hocam, sıcaklık değerlerine baktiniz mi? Genişletmek için tıkla... Nereden bakacağım hocam çok bilgim yok o konularda. Artı 0 Eksi
Liberte Sergen dedi: Ormanın içindeyken düşüyorsa normal hocam, sıcaklık değerlerine baktiniz mi? Genişletmek için tıkla... Nereden bakacağım hocam çok bilgim yok o konularda.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2022 #4 FRAGX dedi: Nereden bakacağım hocam çok bilgim yok o konularda. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner'dan detaylı olarak görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
FRAGX dedi: Nereden bakacağım hocam çok bilgim yok o konularda. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner'dan detaylı olarak görebilirsiniz.
KS KS FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 9 Temmuz 2022 #5 Liberte Sergen dedi: MSI Afterburner'dan detaylı olarak görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam hemen indirip bakayım. Liberte Sergen dedi: Ormanın içindeyken düşüyorsa normal hocam, sıcaklık değerlerine baktiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada sadece ormanda düşmüyor. Artı 0 Eksi
Liberte Sergen dedi: MSI Afterburner'dan detaylı olarak görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam hemen indirip bakayım. Liberte Sergen dedi: Ormanın içindeyken düşüyorsa normal hocam, sıcaklık değerlerine baktiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada sadece ormanda düşmüyor.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2022 #6 FRAGX dedi: Tamamdır hocam hemen indirip bakayım. Hocam bu arada sadece ormanda düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Ben 1650 ile en yüksek ayarlarda 80-100 FPS alıyorum, ormanın derinliklerine inince 50-60 civarına düşüyor. Artı 0 Eksi
FRAGX dedi: Tamamdır hocam hemen indirip bakayım. Hocam bu arada sadece ormanda düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Ben 1650 ile en yüksek ayarlarda 80-100 FPS alıyorum, ormanın derinliklerine inince 50-60 civarına düşüyor.
KS KS FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 9 Temmuz 2022 #7 Liberte Sergen dedi: Ben 1650 ile en yüksek ayarlarda 80-100 FPS alıyorum, ormanın derinliklerine inince 50-60 civarına düşüyor. Genişletmek için tıkla... Oyun optimizasyon sorunlu sanırım değil mi? Artı 0 Eksi
Liberte Sergen dedi: Ben 1650 ile en yüksek ayarlarda 80-100 FPS alıyorum, ormanın derinliklerine inince 50-60 civarına düşüyor. Genişletmek için tıkla... Oyun optimizasyon sorunlu sanırım değil mi?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2022 #8 FRAGX dedi: Oyun optimizasyon sorunlu sanırım değil mi? Genişletmek için tıkla... Yani anormal biraz, ama sıcaklık değerlerini kontrol edin. Artı 0 Eksi
FRAGX dedi: Oyun optimizasyon sorunlu sanırım değil mi? Genişletmek için tıkla... Yani anormal biraz, ama sıcaklık değerlerini kontrol edin.
KS KS FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 9 Temmuz 2022 #9 Liberte Sergen dedi: Yani anormal biraz, ama sıcaklık değerlerini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece ekran kartı değil mi? Liberte Sergen dedi: Yani anormal biraz, ama sıcaklık değerlerini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... 85 derece diyor hocam sanırım çok fazla. @Liberte Sergen Son düzenleme: 9 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Liberte Sergen dedi: Yani anormal biraz, ama sıcaklık değerlerini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece ekran kartı değil mi? Liberte Sergen dedi: Yani anormal biraz, ama sıcaklık değerlerini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... 85 derece diyor hocam sanırım çok fazla. @Liberte Sergen
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2022 #10 FRAGX dedi: Hocam sadece ekran kartı değil mi? 85 derece diyor hocam sanırım çok fazla. @Liberte Sergen Genişletmek için tıkla... Laptop ise sıcaklık değerleri nasıl olmalı bilmiyorum, ama biraz fazla gibi. Konu açabilirsiniz. Masaüstü olasydı yardımcı olabilirdim fakat laptoplar için derece sınırları farklı. Artı 0 Eksi
FRAGX dedi: Hocam sadece ekran kartı değil mi? 85 derece diyor hocam sanırım çok fazla. @Liberte Sergen Genişletmek için tıkla... Laptop ise sıcaklık değerleri nasıl olmalı bilmiyorum, ama biraz fazla gibi. Konu açabilirsiniz. Masaüstü olasydı yardımcı olabilirdim fakat laptoplar için derece sınırları farklı.