GTX 950M ve i7-6700HQ ile Red Dead Redemption 2 performansı

alikara4126

Centipat
Merhaba, GTX950M ekran kartı, i7 6700HQ işlemci ve 16 GB RAM bulunan bir dizüstü bilgisayara sahibim. Sizce Red Dead Redemption 2'yi en az 30 FPS'te oynayabilir miyim veya kaç FPS alırım? İnternette gördüğüm bir videoda oyun dışında da ayarlar yaparak bu sistemin benzeri bir sistemle fakat GTX 960M ekran kartı ile 30-35-40 FPS alıyordu. Sizce ben kaç FPS alırım? FPS arttırmak için ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya bakmanizi öneririm
Termal macununu ve fanını falan temizlerseniz rahat oynarsiniz. Termal macun önerim MX-4 2019 Edition.

1080 zor ama 720'de orta düşükte akar. Attıgım videoyu uygularsa 30-45 arası oynayabilecegini düşünüyorum.

Aynen öyle. Ram ve işlemci bakımından sistemim günümüz oyunlarına gayet gayet yeterli fakat ekran kartı geriletiyor. Teşekkürler bu arada.
Evet ben de bu videodan bahsetmiştim. GTX960M ile GTX950M arasında büyük bir fark var mıdır acaba ?

Son düzenleme:

Bellek hızı farkı ve GPU saat hızında fark vardır o videoyu uygulayın akıcı değilse ekran kartını OC yapmanıza yardım ederim.

Bellek hızı farkı ve GPU saat hızında fark vardır o videoyu uygulayın akıcı değilse ekran kartını OC yapmanıza yardım ederim.
Ekran kartımı nasıl OC yapacağımı anlatırsanız sevinirim. Ve sizce yapmalı mıyım ? Uzun vadede zararı olur mu ?

Bu programı indirin. OC yapmadan önce kasayı temizleyip termal macunu değişin daha verimli performans almak için. Sonra internetten ekran kartınızın ne kadar OC yapabileceğinize bakın.
1) Uygulamayı açıp sağ altta show overclocking e tılayın uyarıya evet deyin.
2)Sonra ekran kartınınızın değerlerini çubuğu çekerek ayarlayın.
3) Son olarak apply clock & voltage tıklayın ve oyuna girin.
Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın sorun yaşarsanız yardım ederim.

Sorun değil. Ben o ara MSI Afterburner uygulamasını kullanarak ve internetten yardım alarak yaptım ardından GTA IV'e girdim ve overclockla alakalı mı bilmiyorum arada bir oyun 20 30 FPS'e düştü ve ısı değerlerim ise en fazla 81 82 derece civarını gördü (Hem ekran kartı derecesi hem işlemci derecesi).

Düzenleme: Şu an uygulamadan eski haline döndürerek eski haline döndürdüm. Bilgisayarımı yeniden başlatıp yine GTA IV'e girip deneyeceğim. Bu arada overclock yaparken kullandığım ayarları YouTube'dan kısa bir inceleme yaparak like sayısı fazla olan ve yorumlarının çoğu olumlu olan bir videodan aldım.
Önceki mesajımda dediğim gibi oyuna tekrardan girip overclocksuz halde testimi yaptım yine şehirde dolaştım aranma seviyemi yükseltip polisle çatıştım aynı şekilde ve overclocksuz halde aldığım FPS değeri daha düşüktü fakat FPS daha düşük olmasına rağmen 20 30 FPS'e drop olmadı. İşlemci sıcaklığım aynıydı. Ekran kartı sıcaklığım ise 3-4 derece daha azdı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…