GTX 950M ve i7-6700HQ ile Red Dead Redemption 2 performansı

@ibrahim bey troll müsünüz? Gülücük atmışsınız. Sanki çok da OC potansiyeli var kartın.
GTX 950M gibi bir karta OC işlemez. O kadar güçsüz bir ekran kartı daha miadını doldurmuştur.

@alikara4126 hocam yerinizde olsam ya E-GPU yaparım ya da Geforce Now gibi alternatiflere başvururum. Ekran kartı bırakın 1080'i, 720P kartı olmuş.
Bence artık vedalaşılmalı GTX 950M ile.

Temizlediniz mi kasayı çok ısınıyor ben OC yapmama rağmen 70 dereceyi geçmedi ekran kartı.
Satmayı düşünüyorsanız alabilirim.

Son düzenleme:
Temizlediniz mi kasayı çok ısınıyor ben OC yapmama rağmen 70 dereceyi geçmedi ekran kartı.
Satmayı düşünüyorsanız alabilirim.
Satmayı düşünmüyorum fakat bilgisayarımı temiz kullandım. 2016'da sıfır olarak almıştım. 2020'nin başında ısınmadan dolayı FPS düşüşü olduğu için termal macun yenilemesini yapmıştım ve bilgisayarın içini temizlemiştim. Bilgisayarım HP marka olduğu için genel olarak ısınıyor tabii ki de ama ısı değerlerine dizüstü bilgisayar olduğu için normal dememek yanlış olur. Oyunlarda da performansı olması gerektiği gibi. Aynı YouTube'dan izlediğim performansı veriyor. Mesela The Witcher 3 gibi. Bir daha overclock yapıp son kez deneyeceğim. Eğer olmassa bilgisayarımın içini temizleyip termal macunu yeniledikten sonra bir daha şans verebilirim. Bu arada MSI Afterburner uygulamasından GTX950M ekran kartım için overclock yaparken hangi ayarlarla yapmalıyım ?
Performans artışı yok demek gözlemlerime ve araştırmama göre yanlış olur ama tabii ki de eski olduğu için ve dizüstü bilgisayar kullandığım için zorlanabilir gibi geliyor bana da. Bence pek de güçsüz bir ekran kartı değil. Yeni nesil oyunları saymazsak bir dizüstü bilgisayar için çok iyi performans veriyordu. Hala oyunları oynayabiliyorum ama güçlü oyunları 1080p değil. 720p 768p oluyor genelde.

Son düzenleme:
Temizledikten sonra yazın ona göre bir şeyler önerelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…