EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #31 14kero dedi: Ee, formatlamayacak mısın? Genişletmek için tıkla... hocam daha yeni formatlamıştım zaten
14kero dedi: Ee, formatlamayacak mısın? Genişletmek için tıkla... hocam daha yeni formatlamıştım zaten
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #32 EmirSrky dedi: hocam daha yeni formatlamıştım zaten Genişletmek için tıkla... Hocam dediklerimi yapmıyor ve açıklayıcı cevapler vermiyorsunuz. Kolay gelsin daha ne diyim.
EmirSrky dedi: hocam daha yeni formatlamıştım zaten Genişletmek için tıkla... Hocam dediklerimi yapmıyor ve açıklayıcı cevapler vermiyorsunuz. Kolay gelsin daha ne diyim.
EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #33 14kero dedi: Hocam dediklerimi yapmıyor ve açıklayıcı cevapler vermiyorsunuz. Kolay gelsin daha ne diyim. Genişletmek için tıkla... sağolun bilgileriniz için dediğiniz şeyi yapmak zorundayım
14kero dedi: Hocam dediklerimi yapmıyor ve açıklayıcı cevapler vermiyorsunuz. Kolay gelsin daha ne diyim. Genişletmek için tıkla... sağolun bilgileriniz için dediğiniz şeyi yapmak zorundayım