GTX 960 2G vs 4G?

serdar erkul

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Anakart : msi 990 fxa gd 65, işlemci : amd phenom(tm) ii x4 965 processor (4 cpus) 3.4ghz, ram : kington 8gb. Almayı düşündüklerim, SSD: Kingston 240GB HyperX Savage Serisi Sata 3.0 Cache, SSD kesin olarak düşünüyorum. Ekran kartı MSI GTX 960 Gaming 2G yoksa 4 g mi tercih etmeliyim? Fiyat farkına deger mi? Bir de sizce bu sitemde uyumluluk durumu nasıl olur? Anakartım, işlemcim, ekran kartim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her halükarda işlemcinize dar boğaz yapacaktır diye düşünüyorum fakat 960 yerine 380 alın 4 GB olanından alın. İleride işlemciyi değiştirdiğiniz zaman ayarları açabileceksiniz böylece 2 GB sınırı rahatlıkla açılacaktır. Evladiyelik kart sonuçta.

Her halükarda işlemcinize dar boğaz yapacaktır diye düşünüyorum fakat 960 yerine 380 alın 4 GB olanından alın. İleride işlemciyi değiştirdiğiniz zaman ayarları açabileceksiniz böylece 2 GB sınırı rahatlıkla açılacaktır. Evladiyelik kart sonuçta.
Aynı işlemciyi R9 285 ile kullanıyorum %30 gibi bir kaybım var.

yardımlarınız icin teşekkürederim r9 380 önermişiniz evet biraz inceleme imkanım oldu gtx 960 ve 970 4gb arasında bir ekran kartı windows 10 uyumlu işlemci ve anakartim bu yönde değişecek sanırım

seceneklerimiz

1. 990 fxa gd 65 ve r9 380 ile dar boğaz yapmayacak uyumlu bir işlemci önerileriniz (sonrasında işlemci ile birlikte anakartim da değişecek mi ve hangi anakartı almalıyım)

2. olarakda r9 380 yerine msi anakart ve uyumlu intel işmemci ve 960 4gb ekran kartımı ? (msi anakart uyumlu işlemci ve msi ekran kartı kombine önerebilirmisiniz )

3. sizlerin önerleri ve degerlendirmeleriniz nedir ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı