O OverC Hectopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 5 3 Nisan 2018 #1 PC'den çok fazla anlamıyorum. •GTX 960 2 GB İçin bir işlemci ile anakart önerir misiniz? DDR3 olursa sevinirim.
PC'den çok fazla anlamıyorum. •GTX 960 2 GB İçin bir işlemci ile anakart önerir misiniz? DDR3 olursa sevinirim.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 3 Nisan 2018 #2 Anakartınız nedir? İşlemci önerisi için bütçenizi de belirtmelisiniz.
O OverC Hectopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 5 5 Nisan 2018 #3 Jira dedi: Anakartınız nedir? İşlemci önerisi için bütçenizi de belirtmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Bütçe kafana göre ama orta diyelim de piyasadaki bütün oyun ları oynıcam annakart da istiyorum işlemci de
Jira dedi: Anakartınız nedir? İşlemci önerisi için bütçenizi de belirtmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Bütçe kafana göre ama orta diyelim de piyasadaki bütün oyun ları oynıcam annakart da istiyorum işlemci de