Sürprizbozan GTX 960 2GB TLOU 1 performansı

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Dikkatimi çekti xxx ekran kartı ile her türlü oynuyorum değil xxx HDD ye her türlü oyunu yüklüyorum dediniz yeni SSD performans artırır mı ?

Dikkatimi çekti XXX ekran kartı ile her türlü oynuyorum değil XXX HDD'ye her türlü oyunu yüklüyorum dediniz yeni SSD performans artırır mı?

5000 saat Rally oynayan biri olarak HDD takılan oyun SSD'ye gecince düzelmişti. Hızlı giderken map de hızlı yüklenmesi gerek HDD yetişemiyordu. Bende SSD yile çözmüştüm.

Dikkatimi çekti XXX ekran kartı ile her türlü oynuyorum değil XXX HDD'ye her türlü oyunu yüklüyorum dediniz yeni SSD performans artırır mı?

Tabii ki SSD oyun açılma harita yüklenme hızları gibi şeyleri çok etkiliyor SSD'ye kurulan oyun daha stabil çalışır.

Dikkatimi çekti xxx ekran kartı ile her türlü oynuyorum değil xxx HDD ye her türlü oyunu yüklüyorum dediniz yeni SSD performans artırır mı ?
Tabiki bazı şartlarda arttırır. Eskiden SSD'ye GTA 5 yükleyip oynarken menülerde hiç bir takılma olmamıştı. Ama şuan grafik ayarlarıyla oynarken menüde resmen 3 FPS grafik ayarı yapıyorum. Oyunun içine girdiğimde bu sorun olmuyor ama etraftaki yapılar geç yükleniyor.

Allah bereket versin. Ben de oynanmaz dedikleri 1650S ile oynamıştım. Rtxciler çok ağlıyorlar. Azla yetinmeyi bilmek lazım. D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…