NuxD Decapat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 118 23 Ekim 2020 #1 GTX 960 4 GB i5 6402P işlemci 16 GB RAM var hangi ayarlarda kaç FPS alırım? Başkabilmek istediğiniz parça varsa yazarım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2020
GTX 960 4 GB i5 6402P işlemci 16 GB RAM var hangi ayarlarda kaç FPS alırım? Başkabilmek istediğiniz parça varsa yazarım.
Coeus Decapat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 23 Ekim 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 23 Ekim 2020 #3 Coeus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoda kullandığı işlemci R7 3700X yani videodaki FPS değerlerini alamaz arkadaş. Artı 0 Eksi
Coeus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoda kullandığı işlemci R7 3700X yani videodaki FPS değerlerini alamaz arkadaş.
KS KS NuxD Decapat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 118 23 Ekim 2020 #4 Coeus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bütün özellikler aynı değilya ondan değişiklik olabilir. Artı 0 Eksi
Coeus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bütün özellikler aynı değilya ondan değişiklik olabilir.
Coeus Decapat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 23 Ekim 2020 #5 Gojira dedi: Videoda kullandığı işlemci R7 3700X yani videodaki FPS değerlerini alamaz arkadaş. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ben zaten ortalama olarak bu kadar alırsın demek istedim. Artı 0 Eksi
Gojira dedi: Videoda kullandığı işlemci R7 3700X yani videodaki FPS değerlerini alamaz arkadaş. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ben zaten ortalama olarak bu kadar alırsın demek istedim.
Letsplaygwent Kilopat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 984 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat mühendisi öğrencisi. 23 Ekim 2020 #6 GTX 960 çok güçlü bir kart değil ki ? Senin işlemcin darboğaz yapıyor mu bilmiyorum ama eğer yapmıyorsa zaten videodakinden çok fark olmayacaktır. Artı 0 Eksi
GTX 960 çok güçlü bir kart değil ki ? Senin işlemcin darboğaz yapıyor mu bilmiyorum ama eğer yapmıyorsa zaten videodakinden çok fark olmayacaktır.
KS KS NuxD Decapat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 118 23 Ekim 2020 #7 Ya. Letsplaygwent dedi: GTX 960 çok güçlü bir kart değil ki? Senin işlemcin darboğaz yapıyor mu bilmiyorum ama eğer yapmıyorsa zaten videodakinden çok fark olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Ni 30 40 FPS'de en düşükte zevkli olur mu ki. Artı 0 Eksi
Ya. Letsplaygwent dedi: GTX 960 çok güçlü bir kart değil ki? Senin işlemcin darboğaz yapıyor mu bilmiyorum ama eğer yapmıyorsa zaten videodakinden çok fark olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Ni 30 40 FPS'de en düşükte zevkli olur mu ki.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 23 Ekim 2020 #8 NuxD dedi: GTX 960 4 GB i5 6402P işlemci 16 GB RAM var hangi ayarlarda kaç FPS alırım? Başkabilmek istediğiniz parça varsa yazarım. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz kötü değil orta ayarlarda 30FPS alırsın(1-2 ayar düşükte olabilir). Artı 0 Eksi
NuxD dedi: GTX 960 4 GB i5 6402P işlemci 16 GB RAM var hangi ayarlarda kaç FPS alırım? Başkabilmek istediğiniz parça varsa yazarım. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz kötü değil orta ayarlarda 30FPS alırsın(1-2 ayar düşükte olabilir).
KS KS NuxD Decapat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 118 23 Ekim 2020 #9 Aliosman Avci dedi: Sisteminiz kötü değil orta ayarlarda 30FPS alırsın(1-2 ayar düşükte olabilir). Genişletmek için tıkla... 30 FPS RDR'de akıcı olur mu zevk verir mi yani. Artı 0 Eksi
Aliosman Avci dedi: Sisteminiz kötü değil orta ayarlarda 30FPS alırsın(1-2 ayar düşükte olabilir). Genişletmek için tıkla... 30 FPS RDR'de akıcı olur mu zevk verir mi yani.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 23 Ekim 2020 #10 NuxD dedi: 30 FPS RDR'de akıcı olur mu zevk verir mi yani. Genişletmek için tıkla... Hımm oyun zaten yavaş o yüzden zevk verir gibi ama yarış gibi savaş oyunu gibi olsaydı vermeyebilirdi. Bence indirmeye değer. Artı 0 Eksi
NuxD dedi: 30 FPS RDR'de akıcı olur mu zevk verir mi yani. Genişletmek için tıkla... Hımm oyun zaten yavaş o yüzden zevk verir gibi ama yarış gibi savaş oyunu gibi olsaydı vermeyebilirdi. Bence indirmeye değer.