GTX 960 4 GB vs RX 470 4 GB

Hangisi daha performanslı?

• GTX 960 4GB

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    12
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Arkadaşlar ilk başta GTX 960 4 GBmodelini alacaktım fakat bir arkadaşımız biraz daha bekle RX 470 al dedi. Doğru mu dedi pek bilmiyorum. Rx 470 biraz daha pahalı ama o arasında fark değer mi yani hangisini alırsam daha karlı olur. Birde nvidia destekli oyunlarda endişem var RX 470 için onun için ne yorum yaparsınız acaba cevaplarınızı bekliyorum. Son olarak ben Asus versiyonunu almak istiyorum RX 470'in ama her şey güzel TDP değerine bir baktım 225 W çok şaşırdım neden böyle ve gerçekten de 225 W mı acaba sizlere sormak istedim. İlginiz çin teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle RX 470. Ayrıca TDP değerini 120W civarında diye duymuştum.
@MF zaten belirtmiş.

RX 470 kesinlikle.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 470 öneririm. Marka olarak da Asus yerine Sapphire öneririm arka plaka bildiğim kadarıyla RX 470 kartlarda sadece Nitro soğutmada var diye biliyorum çekirdek hızlarını da OC ile ayarlarsın.

AMD soğutmalı model ne demek açıklar mısınız?
AMD soğutmalı model referans kart alınmaz demiş doğru demiş. Firmaların özel soğutmalı modellerini alın yani asus strix sapphire nitro msi tf gibi. 470 alacak bütçe var iken 960 a bakmam bile hele ki vatan fiyatlarını baz alırsak şu anda 960 lar 829 tl ve 883 tl arası 4 model var. 470 ler ise vatan fiyatlarıyla sapphire nitro 873 tl msi tf 902tl asus 960 tl yani kesinlikle 470 almalı arkadaş.
Asus rx 460 4g ise 848 tl bu ne saçma piyasa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…