GTX 960 4G vs GTX 1060 6G Sistem

Daha fazla  
Arkadaşlar şu an elimde ortalama bir sistem var şöyle :
  • ASUS Strix GTX 960 4G
  • i5 4460
  • MSI Z97 Gaming 3
  • HyperX 8GB 1600 MHz RAM
  • 600W +80 PLUS PSU
Sistemi yükseltesim var ama bi yandan da diyorum ki boşa para israfı, siz ne düşünüyorsunuz? Onlarca oyun oynamıyorum, oynadıgım oyunlar; LoL, PUBG, CS:GO, Battlefield 1 tarzı oyunlar. Sizce gerek var mı yükseltmeye? Şimdi şey diyebilirsiniz, kartın yetmiyorsa değiştir. E yani şöyle ki Battlefield 1'de GTX 1050 Ti veya GTX 960 4G'de ultra 50 FPS üstü oynadıgını iddia edenler var. Kendi görüşüm şu ki haritadan haritaya değişiyor. Mesela beta haritasında gayet yüksek FPS alırken yapılanmaların çok oldugu bir yerde ultra çekilmez bir hale geliyor.
GTX 960 4G ile maximum high de oynanır oyun tabi 30 - 40 FPS seviyorsanız ultraya da alabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 290 satıyorum ilgilenirsen.

Hocam sistem gayet iyi. Yükseltmenin hiç bir anlamı yok bence. Para israfı olur. Ama isterseniz RAM veya SSD yükseltmesi yapabilirsiniz.

Açıkcası sisteminiz gayet yeterli. O kartın o kadar düşük performans vereceğini düşünmüyorum. Sisteminizde bi problem olabilir. Tüm driverleri güncelleyin. Driver bulucu kullanmayın. Yanlış driver kurulumuda bu tarz sorunlar yaratabiliyor. Bir virus taraması yapın. Eğer yine bir değişiklik olmazsa temiz bir format atın.

960'la 1060 6G arasında ciddi fark vardır. Eğer bütçe uygunsa GPU değiştir derim öncelikli olarak. Daha sonrasında da RAM takviye et derdim ama DDR3 RAM satın almak ölü yatırım olur.

Oynadığın oyunlara yeterli israf haramdır unutma dostum.

Arkadaşın kendi seçimi. Ayrıca o düşünceyle sinemaya gitmek de haram ne de olsa evden izleyebiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…