GTX 960 4GB Mı R9 380 2GB Mı?

caspertuni

Hectopat
Daha fazla  
Selamun aleyküm arkadaşlar. Bir arkadaşım benden bir sistem istemişti. Bütçesi monitör dahil 2600 civarı. Tüm parçaları hallettik bir ekran kartı kaldı. Onun için bütçe ise 950 tl kalıyor. Şimdi 380 daha performanslı bunu biliyorum ancak 2GB Vram ne kadar yeterli ? 4GB bütçe dahilinde bir tek Sapphire de var onu da bu forum önermiyor. GTX 960 4GB oluyor onun da performansı çok cezbetmiyor açıkçası. MSI 380 4GB stoklarda yok şimdi biz ne yapalım. Özellikle GTA V i ultraya yakın ayarlarda oynamak istiyoruz. 2GB sınırını kaldırırsak çok büyük FPS düşüşü olur mu?

Sonuç olarak MSI R9 380 2GB mı? Sapphire R9 380 Nitro mu? MSI GTX 960 4GB mı ? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSİ GTX 960 4G almak çok mantıksız.çünkü 960 ın performansı gta v de 4g ye kadar çıkmaz yani fps düşüşü olur çıkartırsan.benim tercihim MSİ GTX 960 2g alırsan iyi olur senin için.evet R9 380 daha performanslı ancak gtx 960 ın nvidia teknolojisi var.

Technopat ta bir videoda görmüştüm arkadaşlar isterse 2gb olsun yada geçsin çok fazla etki etmez merak etmeyin.

Sapphire R9 380 4GB alırsan hem 4GB avantajını hem de R9 380'in performansını yakalamış olursun. Sapphire'ın Nitro serisi hakkında olumsuz yorumlarla karşılaşmadım, aksine öneriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…