GTX 960 4GB Sürümü İyi mi?

E

Eden Dust

Ziyaretçi
Arkadaşlar 4 ay önce 700 TL'ye Asus Strix Geforce GTX 960 2GB sürümünü almıştım ve son günlerde coil whine sorunu ile karşılaştım ve değiştirmeye karar verdim. Şimdi tekrar aynı fiyata 4GB sürümünü alacağım iyi mi sizce? Farklı kart alamıyorum sanırım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 4GB sürümünü kullanıyorum . beni beklediğimin üstünde performansla karşıladı . Oyunlarda en ufak bi sorun yaşamadım yani ben öneriyorum ama yinede sana kalmış kardeş .

Ben 4GB sürümünü kullanıyorum . beni beklediğimin üstünde performansla karşıladı . Oyunlarda en ufak bi sorun yaşamadım yani ben öneriyorum ama yinede sana kalmış kardeş .

Aynen 4 GB almam daha iyi oldu. Oyunlarda RAM kullanımı da düştü ve 2 GB VRAM aşıldığı zaman takılma, kasma sorunları da kalktı.

Hocam bütçenizi biraz daha arttırıp RX 480 alın yada biraz daha bekleyip RX 470'i bekleyin derim.

GTX 960 bence şu sıralarda alınmaz. Firmalar rekabete girdiler ve yeni ekran kartlarını satma derdindeler. GTX 960 fiyatına daha performanslı kartlar 1-2 ay içince çıkacaktır. Az daha sabredip daha iyisini alabilirsiniz. GTX 1060 3GB modeli yurt dışında satışa çıkmaya başlıyor mesela. Amazon.com'dan 800-900 TL civarına getirtilebileceği fikrindeyim çıktığında.

Son düzenleme:
Eğer değişimde üstüne biraz daha para verip başka kart alabilirsen kesinlikle Rx 470 al. GTX 960 artık yeni kartların çıkmasıyla birlikte değerini kaybetti. F/P den uzaklaştı. 4 GB modeli 2 GB'ye göre biraz daha performanslı olduğunu görmüştüm.

Hocam ay başında RX 480 ile değiştireceğim bir aksilik olmazsa CW sorunu var yine ya bıktım cidden...

Hocam ay başında RX 480 ile değiştireceğim bir aksilik olmazsa coil whine sorunu var yine ya bıktım cidden...
Aybaşına kadar özel soğutmalar gelmesse Rx 470 ile değiştirin derim. Referansdan uzak durun. 5 fps fazla alırsın ama 5 fps nin hakkını fazla ısı ve ses ile verir

Aybaşına kadar özel soğutmalar gelmesse Rx 470 ile değiştirin derim. Referansdan uzak durun. 5 fps fazla alırsın ama 5 fps nin hakkını fazla ısı ve ses ile verir
Evet haklısınız zaten referans almayacağım ay başı bakalım artık gelirse alırız gelmezse RX 470. RX serisinde CW olacağını düşünmüyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…