Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 7 Aralık 2023 #11 Kyamrt dedi: Hocam 81 derece fazla, bakimi yapilmadi mi kartin? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle yapılmadı. Nerede yaptırabilirimki? Dayımdan kalma sistemden söktüm. Evga marka.
Kyamrt dedi: Hocam 81 derece fazla, bakimi yapilmadi mi kartin? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle yapılmadı. Nerede yaptırabilirimki? Dayımdan kalma sistemden söktüm. Evga marka.
Kyamrt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.503 Çözümler 2 7 Aralık 2023 #12 Hocam guvenilir bir bilgisayarcida yaptirabilirsiniz ya da kendiniz termal macun alip karti acip surebilirsiniz. Tabi temizliğini de yaptiktan sonra.
Hocam guvenilir bir bilgisayarcida yaptirabilirsiniz ya da kendiniz termal macun alip karti acip surebilirsiniz. Tabi temizliğini de yaptiktan sonra.
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 7 Aralık 2023 #13 Kyamrt dedi: Hocam guvenilir bir bilgisayarcida yaptirabilirsiniz ya da kendiniz termal macun alip karti acip surebilirsiniz. Tabi temizliğini de yaptiktan sonra. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı var tanıdık. Ne kadara yapar tahminen ?
Kyamrt dedi: Hocam guvenilir bir bilgisayarcida yaptirabilirsiniz ya da kendiniz termal macun alip karti acip surebilirsiniz. Tabi temizliğini de yaptiktan sonra. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı var tanıdık. Ne kadara yapar tahminen ?
Kyamrt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.503 Çözümler 2 7 Aralık 2023 #14 Silinen üye dedi: Bilgisayarcı var tanıdık. Ne kadara yapar tahminen ? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam, ona sormaniz daha iyi olur. Çok bir şey almaz herhalde.
Silinen üye dedi: Bilgisayarcı var tanıdık. Ne kadara yapar tahminen ? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam, ona sormaniz daha iyi olur. Çok bir şey almaz herhalde.