GTX 960 %74 fan ile 80 derece normal mi?

649338

Decipat
Makaleler
4
Herkese merhaba. Dün akşam bir bilgisayar dikkatimi çekti (sarı sitede).
i7 2700K ve GTX 960(4 GB). Ama arkadaş FurMark(olması lazım) testini açmış. Fanları da orada gözüküyordu. Ekran kartının fani %74deydi ve sıcaklığı 81-82C ydi. Sizce normal mi? GTX 960 miningli olabilir diye korkup size danışmaya geldim. Herkese iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal hocam, eksi nesil bir soğutmaya sahip ve yüksek güç çeken bir kart sonuçta. Benim eski kartım 760'tı ve 81 derece çalışıyordu genelde.

Normal hocam, eksi nesil bir soğutmaya sahip ve yüksek güç çeken bir kart sonuçta. Benim eski kartım 760'tı ve 81 derece çalışıyordu genelde.
Kaliteli bir macun sürsem , düzgün sirkülasyonu olan bir kasaya geçsem bence düzelir. Teşekkür ederim

Kaliteli bir macun sürsem , düzgün sirkülasyonu olan bir kasaya geçsem bence düzelir. Teşekkür ederim
Hocam umarım düzelir. 960, 760'a göre yine daha iyi. Ben ne yaptıysam 81 dereceyi düşüremedim. Kart takılmış gibiydi sanki o sıcaklığa. Fan devri falan hiç fark etmiyordu yani .

Hocam umarım düzelir. 960, 760'a göre yine daha iyi. Ben ne yaptıysam 81 dereceyi düşüremedim. Kart takılmış gibiydi sanki o sıcaklığa. Fan devri falan hiç fark etmiyordu yani .
Umarım hocam. Sizin durumda tuhafmis. Geçmiş olsun. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…