GTX 960 Aygıt Çıkar'da Gözükmesi

AcarCnr

Megapat
Yer
Tashkent, Uzbekistan
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Başlığa tam olarak ne yazacağımı bilemedim ama fotoğrafta da gördüğünüz gibi Gtx 960 ekran kartım aygıt çıkar bölümünde gözüküyor. Yeni fark ettim daha önce var mıydı bilmiyorum. 2 gün önce bilgisayara format attım. Ondan sonra birkaç sorun çıktı. Yaklaşık 12 yaşımdan beri format atıyorum böyle bir sorunla daha önce karşılaşmamıştım.(Şu an 24 yaşındayım.) Formatı bu sefer değişik attım ama sorun olmaması gerekiyor bana göre. Format atmadan önce D ve E disklerin bağlantısını kestim. SSD olan C diskimdeki her şeyi silip temiz bir kurulum yapayim dedim. Formattan sonra D ve E harddisklerimi taktıktan sonra bilgisayar sorunla karşılaştı dedi ve sıfırlanıyor yazısı geldi. Düzelmiş gibi oldu. Harddiskler sağlam çalışır durumdaydı. Ama ekran kartı sorun verdi. Ekran kartıyla çok uğraştım tanıtmak için. Sorun düzeldi gibi geldi ama sonuç bu.

gtx.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum aynı sıkıntı benimde başıma geldi bugün GTX 970'de bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşta da aynı sorun olunca benimde aklıma driver gelmişti. Çünkü son güncellemeyi indirip yükledikten sonra farkettim böyle birşey olduğunu neyse sorun bilgisayarda değilse sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı