GTX 960 Bilgisayar Toplama

Emre Budak

Hectopat
Daha fazla  
Bu parçalarla bir bilgisayar toplamak istiyorum. Ben bu parçaları performanslarına göre alacağım. Uyumlulukları konusunda hiçbir fikrim yok. Yardım eder misiniz ?

Adsız.png

Everest marka pek tercih edilmiyor onun dışında işlemcinin Overclock özelliği bulunuyor eğer Overclock yapmayacaksan sonunda K ibaresi bulunmayan bir işlemci tercih et. İşlemciyi biraz düşürebilirsin. GTX960 ekran kartı i3 6100 işlemciyle bile çalışabilir. i5 6500 tercih edersen fiyatı düşürebilirsin ve ekran kartını yükseltebilirsin. Topladığın sistemin uyum sorunu yok ama DDR3 yerine DDR4 toplaman daha iyi olacaktır, Skylake işlemcin var.

Sistemin kötü 6600 gereksiz bikere 6500 al gtx 970 i de tak oh. Böyle bütçenin içinde Ssd yok saçmalık! Ekran 1080P Geniş ekran al yeter max 450 Tl. Anakartını ve Ramları Ddr 4 al bütçene fazla etki etmez Zaten. Kasanıda Zalman z3 600W al. Keyfine bak.

Üstteki GTX 970 bütçene uygun en performanslı sistemdir. Alttaki ise GTX 960 üzerine toplayacağın ekonomik sistemdir. GTX 960 için i3 6100 işlemci yeterlidir fazlasına gerek yok i5 bir işlemci alman GTX 960 için oyunlarda ekstra bir performans artışı yaratmaz. Ama tabi bütçen uygunsa almışken i5 6500 tercih edebilirsin.

Adsız.png

Adsız.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı