GTX 960 CS:GO FPS Sorunu

işlemciniz nedir ? Ben i5 6500 GTX1060' ile 240 260 FPS alıyorum CSGO işlemciye daha çok önem veriyor. Araştırmalarım sonucu i7 6700 GTX1060 ile 310 320 FPS alan kullanıcılar olduğunu gördüm.

Gayet normal bence fakat gtx 960 kullanmadım performansını bilmiyorum eğer yok ise ekran kartı driverini yükle fps artışı olur yüklüyse sıkıntı yok ama performans yetmiyorsa cs:go nun başlatma seçeneklerine bir kod giriyorsun o kod cs:go na tüm ram i veriyor kasma sorunu kalmıyor :) Birde cs:go da ultrada oynamanın manası yok oyunda en ufak bir kasma seni etkiler o yüzden en düşük ayarlarda oyna ben 1024e 720 mi ne oynuyorum hem 1024 e 720 de adamları vurmak daha kolay :) cs:go da grafiklere önem verme . Birde oyna girip konsol açıp fps_max 0 yap fps artar :)

Normaldir, sorun yok. Önerim, monitör kaç FPS destekliyor ise o kadar kareye limit koymanız. Örneğin 60Hz mönitor varsa 65 yazın. Hem ekran kartını full kullanmazsın, hem ısınmaz hem de ömrü daha uzun olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı